ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπακυριάκης: «Χρόνια καλά με τον Λάσκαρη»

Ο Δημήτρης Παπακυριάκης, αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του αγωνιστικού της ΚΑΕ Άρης, μίλησε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον ερχομό του Νίκου Λάσκαρη στην ομάδα, αλλά και για τη συνέχεια των αγώνων.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YelloRadio:

Για το ότι σαν σήμερα πριν ένα χρόνο ήρθε στον Άρη ο κ. Λάσκαρης: «Να ευχηθούμε και εμείς χρόνια καλά και πολλά».

Για τον πρώτο χρόνο του επενδυτή στην ομάδα: «Κάποια πράγματα τα περιμέναμε όπως τα βρήκαμε. Κάναμε πολλή δουλειά σε πολλούς τομείς και θα κάνουμε ακόμη περισσότερη εργασία για να φτάσει ο Άρης εκεί που πρέπει. Σαν πρώτη χρονιά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τερματίσει ο Άρης ψηλά και στα πλέι-οφ και η επόμενη είναι μια διαφορετική και οι προσδοκίες μεγαλώνουν».

Για το ματς με την Κηφισιά: «Ήταν μια νίκη με πλασματικό σκορ στο τέλος. Παίζουμε μ΄ έναν αντίπαλο που πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε σοβαρά για να περάσουμε. Είναι δυνατός μέσα στην έδρα του και ελπίζουμε ο Άρης να κάνει καλή εμφάνιση και να κάνει το 2-0».

Για τον στόχο: «Στόχος μας είναι ν΄ αποδείξουμε ότι δικαίως φτάσαμε στην 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στη συνέχεια να παίξουμε όσο καλύτερο μπάσκετ γίνεται».

Για τη φετινή χρονιά: «Το μεγαλύτερο έργο του κ.Π ρίφτη είναι πως έφταιξε μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης που στη συνέχεια μπορεί να έχει μεγαλύτερες προσδοκίες».

Για το ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε γι΄ αυτό. Γίνονται πολλές ζυμώσεις και ανακατατάξεις και λόγω της θέσης που κατέχουμε πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις. Πάντως, εμείς ό,τι λέμε το κάνουμε και ο νοών νοείτω».

Για τη μάχη FIBA – Euroleague: «Η FIBA τηρεί τους νόμους και τις διαδικασίες. Το τι θα γίνει, θα το δείξει η συνέχεια».

Για τα επόμενα παιχνίδια στα πλέι-οφ: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και στον κόουτς και θεωρώ ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και τον κόσμο».

To Top