Παπαλουκάς: «Παιδί της διπλανής πόρτας ο Γιάννης, δίνει την ελπίδα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του επέστρεψαν στα Σεπόλια για ακόμη μία φορά κι ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε για το μήνυμα που περνά ως παίκτης κι ως άνθρωπος. 

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

“Ευχαριστούμε τον Γιάννη και τη ΝΙΚΕ. Είναι ο πρώτος μη Αμερικανός παίκτης που η ΝIKE φτιάχνει παπούτσι για αυτόν. Είναι παιδί της διπλανής πόρτας. Είμαστε τυχεροί γιατί ξεκινήσαμε από τέτοια γήπεδα. Ο Γιάννης το πήγε ένα επίπεδο παραπάνω. Δίνει την ελπίδα ότι μπορείς να πετύχεις τα πιο τρελά σου όνειρα” είπε ο εκ των διευθυντής της Eurohoops Academy, ο οποίος έδωσε το “παρών” στο “AntekounBros” και μάλιστα ως προπονητής της μίας ομάδας κοριτσιών U16 στον τελικό του event με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

“Το μεγαλύτερο όνειρο που έζησα ήταν με την Εθνική το χρυσό (σ.σ. EuroBasket 2005) και το ασημένιο μετάλλιο (σ.σ. Mundobasket 2006). Πετύχαμε πολλά με τους συλλόγους μας, κι εγώ, κι ο Βασίλης, αλλά αυτό ξεχωρίζει. Μακάρι να το επαναλάβουν και τα παιδιά τα επόμενα χρόνια γιατί μπορούν και το αξίζουν” πρόσθεσε από το γήπεδο όπου άρχισαν όλα για τους AntetokounBros.

To Top