Παπανικολάου και Αντετοκούνμπο συμπαίκτες στο Ολ Σταρ Γκέιμ των ρούκις!

Ο Κώστας Παπανικολάου θα αγωνιστεί στο Ολ Σταρ Γκέιμ της Νέας Υόρκης, συμμετέχοντας στο παιχνίδι των ρούκις, με την ομάδα των Ξένων, έχοντας συμπαίκτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τεράστια τιμή για τον διεθνή φόργουορντ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sdna.gr “η φήμη προκάλεσε τη σπίθα και έπειτα από ορισμένα τηλεφωνήματα στις ΗΠΑ, βρεθήκαμε μπροστά στην πολύ ευχάριστη έκπληξη, που μόλις πριν από λίγο πληροφορήθηκε ο άσος των Χιούστον Ρόκετς.
Ο Παπανικολάου κλήθηκε να αγωνιστεί στο BBVA Compass Rising Stars Challenge (Παρασκευή 13/2, 04.00, OTE Sports 3), όπου ήδη έχει επιλεγεί ο συμπαίκτης του στην Εθνική Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Βάσει του νέου συστήματος, μάλιστα, οι δύο παίκτες θα είναι στην ίδια ομάδα, των Ξένων, καθώς πλέον οι αθλητές δεν χωρίζονται σε πρωτοετείς και δευτεροετείς, αλλά σε γηγενείς Αμερικανούς και ξένους. Ασφαλώς, πρόκειται για τεράστια τιμή για τον 25χρονο ρούκι, ο οποίος στον τελευταίο αγώνα των Ρόκετς αγωνίστηκε επί 21 λεπτά σκοράροντας 8 πόντους, ενώ από την αρχή του ΝΒΑ έχει 4,7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ σε 19,8′ συμμετοχής κατά μέσον όρο σε 38 αγώνες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, του Ολυμπιακού και του Αρη θα βρίσκεται ούτως ή άλλως στη Νέα Υόρκη, όπου την Πέμπτη (12/2) θα παραστεί στη βράβευση των Ελλήνων του ΝΒΑ και της αντιπροσωπεία της ΕΟΚ από τον Έλληνα γενικό πρόξενο Γιώργο Ηλιάδη.
To Top