ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπανικολάου: “Ο Άρης έχει την ομάδα, τους παίκτες για να πρωταγωνιστήσει”

Ο Κώστας Παπανικολάου υποστήριξε μετά τον ημιτελικό πως περίμενε τον Άρη διαφορετικό και επεσήμανε ότι οι κίτρινοι έχουν τους παίκτες για να πρωταγωνιστήσουν.

Ο διεθνής φόργουορντ τόνισε: “Ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι από της προηγούμενης βδομάδας. Τελείως διαφορετικός ρυθμός, όχι τόσο ελκυστικό μπάσκετ. Για μας το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, πήραμε την πρόκριση στον τελικό, κάτι που είχαμε χρόνια να κάνουμε και να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, αλλά το Κύπελλο πρέπει να περιμένει γιατί είναι τον Φεβρουάριο. Έχουμε δουλειά μπροστά μας, οι τελευταίες μας εμφανίσεις δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε…”.

Ρωτήθηκε για την εμφάνιση του Άρη και απάντησε: “Αναμενόμενο ήταν ότι θα είναι πιο μαχητικός, πιο ενεργητικός. Την προηγούμενη βδομάδα πολλά παιδιά του δεν έπιασαν καλή απόδοση. Περιμέναμε ότι σήμερα θα υπάρχει αντίδραση και θέληση. Ήταν άστοχες και οι δύο ομάδες. Όσοι είδαν τον αγώνα, δεν πρέπει να το ευχαριστήθηκαν, αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα. Ο Άρης έχει την ομάδα, τους παίκτες για να πρωταγωνιστήσει. Το θέμα είναι – όπως και για μας – να κάνουν τη σωστή δουλειά όλοι μαζί και να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που οι ίδιοι γνωρίζουν ότι μπορούν να φτάσουν”.

To Top