Παπανικολάου: «Τα πειραγμένα μυαλά ας μας κάνουν τη χάρη να φύγουν από τον αθλητισμό» (video)

Ο Κώστας Παπανικολάου συγκλόνισε με το μήνυμά του έπειτα από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη μιλώντας για τον αδικοχαμένο Άλκη και την εποχή που κυκλοφορούσε και ο ίδιος με τα διακριτικά των κιτρινόμαυρων στη Θεσσαλονίκη.

«Έχω φορέσει και εγώ τα διακριτικά του Άρη στα στενά της Θεσσαλονίκης, στους δρόμους, σε λεωφορεία, δίχως να έχω ζήσει κάτι τέτοιο. Μια τέτοια κατάσταση. Σε όλους αυτούς, που σκέφτονται έτσι, θέλω να ζητήσω μια χάρη. Ο αθλητισμός είναι ψυχαγωγία. Όλα αυτά τα πειραγμένα μυαλά ας μας κάνουν τη χάρη να φύγουν από τον αθλητισμό! Είτε κόκκινα, είτε πράσινα, είτε κίτρινα, είτε μπλε, είτε μαύρα. Η πλειοψηφία του κόσμου πάει στα γήπεδα για την αγάπη για το παιχνίδι, όχι για να βλέπουμε παιδιά στην άσφαλτο! Δεν θέλουμε να δούμε άλλες οικογένειες σε αυτή τη θέση. Παρακαλώ, μην αγαπάτε έτσι την ομάδα σας!

Νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν σε δεύτερη μοίρα σήμερα. Όταν βρίσκεσαι τόσο κοντά σε τέτοιες καταστάσεις, το μυαλό δεν μπορεί να το προσπεράσει. Αύριο έχουμε το μνημόσυνο της Θύρας 7. Το μόνο που μπορώ είναι πως πετύχαμε μια σημαντική νίκη, όλα είναι παρελθόν μπροστά σε αυτό που ζούμε τις τελευταίες μέρες» ήταν τα λόγια του στην κάμερα της ΕΡΤ.

To Top