ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπανικολάου: “Το παιχνίδι έγινε σε καταπληκτική ατμόσφαιρα, με τη σωστή νοοτροπία και υποστήριξη των φιλάθλων”

Ο Κώστας Παπανικολάου εξήρε την ατμόσφαιρα του Παλέ και την σωστή νοοτροπία στον τρόπο με τον οποίο οι φίλαθλοι του Άρη υποστήριξαν την ομάδα τους χθες στο Αλεξάνδρειο.

Ο πρώην παίκτης του Άρη τόνισε πως “το παιχνίδι έγινε σε καταπληκτική ατμόσφαιρα, με την σωστή νοοτροπία και υποστήριξη των φιλάθλων και τέτοια παιχνίδια είναι απόλαυση, ειδικά όταν συνδυάζονται με νίκη. Όλοι ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Ο Άρης είναι καλή ομάδα, έχει κερδίσει ομάδες Ευρωλίγκας στο Γιούροκαπ, έχει καλό ρόστερ, έναν προπονητή πολύπειρο που έχει μάθει να παίζει πειθαρχημένο μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντικό που βλέπουμε ομάδες όπως ο Άρης, αλλά και η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και άλλες να δυναμώνουν. Είναι ευλογία να βλέπεις τον Άρη να δυναμώνει, όπως και τις υπόλοιπες ομάδες. Παίζουμε μπάσκετ γιατί το αγαπάμε και θέλουμε να βελτιώνεται το άθλημα που υπηρετούμε. Παιχνίδια στις έδρες των ομάδων αυτών ή και τα μεταξύ τους είναι ντέρμπι, δίνουν μια άλλη αίγλη στο πρωτάθλημα”.

Δεν θέλησε να σχολιάσει όσα έγιναν πριν μερικούς μήνες όταν ο Άρης του έκανε πρόταση να επιστρέψει στην ομάδα μετά την λύση του συμβολαίου του με τους Νάγκετς στο ΝΒΑ.

To Top