Παπανώτας στο PRESSARIS: “Γιορτή για την Φλώρινα το παιχνίδι με τον Άρη!”

Σε ρυθμούς… Άρη κινούνται πλέον άπαντες στο στρατόπεδο της Θύελλας Φιλώτα, έχοντας αφήσει πίσω τους τον αγώνα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Η ομάδα της Φλώρινας, που είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, καθώς εξασφάλισε το περασμένο καλοκαίρι την άνοδό της από τα τοπικά πρωταθλήματα, αντιμετωπίζει τον αγώνα κυπέλλου με τους “κίτρινους” σαν γιορτή! Άλλωστε, η κινητοποίηση που υπάρχει στην περιοχή – παρ΄ ότι απομένουν πέντε ημέρες γι΄ αυτήν την αναμέτρηση – είναι ήδη μεγάλη!

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον προπονητή της Θύελλας Φιλώτα, Νίκο Παπανώτα, ο οποίος στάθηκε στο πώς αντιμετωπίζει η ομάδα του αυτήν την αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και στον Άρη.

“Είναι ένα παιχνίδι κυπέλλου στο οποίο και μόνο η συμμετοχή είναι σημαντική για εμάς απέναντι σ΄ έναν αντίπαλο, όπως είναι ο Άρης. Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι σαν μια γιορτή από την στιγμή που το κύπελλο δεν είναι μέσα στους στόχους μας και μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα”, τόνισε αρχικά για να προσθέσει: “Η ομάδα μου προέρχεται από μία εντός έδρας ήττα από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, η οποία μας πείσμωσε, κυρίως ο τρόπος  με τον οποίο χάσαμε. Επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, αφού σε μία φάση η μπάλα μάς τιμώρησε”.

Επίσης, ερωτηθείς για τον Άρη και το αν θα προτιμούσε κάποιον άλλον αντίπαλο στο κύπελλο, είχε να πει:  “Όχι… Εξάλλου, όπως προείπα, δεν μας ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου και είναι καλό που θ΄ αντιμετωπίσουμε μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης”, ενώ αναφερθείς στην πορεία των “κίτρινων” σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, υπογράμμισε:

“Η αλήθεια είναι πως με ξάφνιασε αυτή η ήττα του Άρη από τον Καμπανιακό. Θεωρώ πως οι παίκτες του δεν έδωσαν τη σημασία που έπρεπε σε αυτό το ματς και πιστεύω πως το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα θα τους γίνει μάθημα. Σίγουρα, πάντως, ο Άρης θα είναι η ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και στο τέλος θα κατακτήσει τον τίτλο”.

Να σημειωθεί ότι απόντες από τη νεοφώτιστη ομάδα της Φλώρινας θα είναι οι Στέφανος Γετίμης και Χάρης Πεκάκης, με τον μεν πρώτο να έσπασε το πόδι του στο κυριακάτικο ματς με το Βυζάντιο και τον δε δεύτερο να μην έχει επανέλθει ακόμα από τον τραυματισμό του.

To Top