ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπασιώπης: “Σούλερ και Τσάλμερς παίκτες του Άρη, μόλις λυθεί της FIBA”

Ο Αλέξης Παπασιώπης, εκπρόσωπος στην Ελλάδα του Τζαμάλ Σούλερ και Μάριο Τσάλμερς μίλησε στο Yellow Radio για τους δύο καλαθοσφαιριστές που “έκλεισε” ο Άρης για την νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

Για τον Τσάλμερς και τον Σούλερ: «Ο Τσάλμερς και ο Σούλερ κατά μία έννοια είναι παίχτες του Άρη, θα πρέπει να περιμένουμε το τυπικό, υπάρχει ιδιαίτερη κατάσταση στην ομάδα λόγω της FIBA και πρέπει να λυθεί. Διάφορες καταστάσεις μπορούν να κατοχυρώσουν ή όχι μια συμφωνία. Η ουσία είναι πως αυτοί οι δύο παίχτες θα βρίσκονται στον Άρη την νέα σεζόν, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Αυτό νομίζω πως πρέπει να ενδιαφέρει τον κόσμο».

Για το τι του μεταφέρει η διοίκηση του Άρη για το BAN: «Δεν είναι κάποιο μυστικό, κάνουν ενέργειες με την ελληνική ομοσπονδία και την FIBA, θέλει να είναι συνεπείς σε όσους χρωστάει, αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν είναι ενεργή. Θεωρώ λόγω της κατάστασης, θα λάβει την δυνατότητα να προχωρήσει σε μεταγραφές, τουλάχιστον από την Ελλάδα».

Πως ο Τσάλμερς έρχεται στον Άρη: «Είναι αθλητής με τεράστιες διακρίσεις στην καριέρα του, είναι νικητής και ταιριάζει με το DNA της ομάδας. Προφανώς είναι πια στα 34, δεν μπορεί να παίξει στο NBA και επέλεξε την Ευρώπη. Στην Μπολόνια και στην ΑΕΚ δεν είχε τον ηγετικό ρόλο. Τώρα και ο Άρης θα κερδίσει γιατί θα βρει ηγέτη στην θέση του point guard αλλά και ο Μάριο που θέλει αυτό.»

Πότε να τους περιμένουμε στην Ελλάδα: «Δεν έχει οριστεί για τον Τσάλμερς για μια οικογενειακή υποχρέωση, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενώ ο Τζαμάλ Σούλερ αναμένεται. Υπάρχει διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων. Πάντως και με αυτούς τους παίχτες νομίζω έχει κλείσει το ρόστερ του Άρη, εάν δεν κάνω λάθος».

Για την δουλειά του ατζέντη και το πως βοηθά μια ομάδα και ειδικά τον Άρη: «Κάθε κατάσταση είναι διαφορετική, είχα και άλλες περιπτώσεις παιχτών που δεν επέλεξαν τον Άρη. Είναι το κατάλληλο τάιμινγκ. Ο Άρης κινήθηκε έξυπνα. Οπότε ήταν η κατάλληλη στιγμή να γίνει η συμφωνία πραγματικότητα. Εγώ προσπάθησα να βοηθήσω, να εξασφαλίσω τους παίχτες και τους ατζέντηδες του γιατί αυτή είναι η δουλειά μου.»

To Top