ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπασταθόπουλος: “Να είμαστε σίγουροι ότι παλέψαμε όπως οι Έλληνες ξέρουμε”

Μέσω social media, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εξήγησε γιατί είναι ιδιαίτερα σημαντική η ρεβάνς με την Κροατία, ακόμη κι αν τελικά δεν αποφευχθεί ο αποκλεισμός από το Μουντιάλ 2018.

Ελλάδα περιμένει την Κροατία στο “Γ. Καραϊσκάκης” το βράδυ της Κυριακής (12/11, 21:45) στη ρεβάνς του 4-1 στο “Maksimir”, που δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας στη μάχη των δύο ομάδων για ένα εισιτήριο της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2018.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μέσω του λογαριασμού του στο facebook έσπευσε να τονίσει την ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, έστω κι αν τελικά δεν αποφευχθεί ο αποκλεισμός.

“Οποίος κι αν είναι ο στόχος, μεγάλος ή μικρός, είναι πάντα σημαντικός για την ιστορία της χώρας μας και την αξία της ομάδας.

Για αυτό, σε αυτή τη δύσκολη στροφή της Εθνικής μας, είναι σημαντικό να παραμείνουμε όλοι μαζί και να μη χάσουμε όσα με κόπο καταφέραμε: να γίνουμε ξανά ομάδα και να κερδίσουμε το σεβασμό.

Κι αυτό το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες. Στόχος τώρα είναι να δώσουμε τα πάντα, μέχρι τέλους και ό,τι κι αν γίνει τελικά να είμαστε σίγουροι ότι παλέψαμε όπως οι Έλληνες ξέρουμε”, ήταν το μήνυμα του αρχηγού της εθνικής.

To Top