ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπασταθόπουλος: «Οπωσδήποτε νίκη στα δύο πρώτα ματς»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την φιλική νίκη της Εθνικής μας επί της Ολλανδίας αλλά και για την έναρξη των υποχρεώσεων για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και στο Foxbet.gr μπορείτε να βρείτε τα ρεπορτάζ όλων των αγώνων, όπως και τα σημεία που ξεχώρισαν για ποντάρισμα! Ακόμα, διαβάστε χρήσιμους οδηγούς, αλλά και άρθρα για… ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, όπως για παράδειγμα τα Esports στον κόσμο του στοιχήματος!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά, ο Έλληνας αμυντικός υποστήριξε ότι «Δεν μπορούμε να πούμε επειδή κερδίσαμε ένα φιλικό ή επειδή κάναμε δυο καλές εμφανίσεις, ότι τα πράγματα έχουν γίνει όπως πριν. Απλά προσπαθούμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Εμείς αυτό που είπαμε, που καθίσαμε όλα τα παιδιά το καλοκαίρι, ότι και στα παιχνίδι της Αυστραλίας, αλλά και από εκεί και πέρα, θα πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε μια προσπάθεια. Ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ξέρουμε πως η κατάσταση που είχε βρεθεί η εθνική ομάδα, ήταν μια κατάσταση η οποία δε μπορούσε να πάει πιο κάτω. Έτσι ξεκινήσαμε πάλι μια προσπάθεια, όλοι μαζί, ενωμένοι σαν μια οικογένεια, για να κατορθώσουμε να κάνουμε το ότι καλύτερο σε αυτή τη φάση»

Για το αν έλειψε από την Εθνική το ομαδικό πνεύμα τα προηγούμενα χρόνια, ξεκαθάρισε: «Υπήρχαν πάρα πολλά προβλήματα. Υπήρχαν προβλήματα και αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά. Μας επηρέασαν όλους. Τελείωσε μια πάρα πολύ μεγάλη εποχή, η εποχή του Σάντος και μετά από αυτή όλα πήγαν στραβά. Δεν είχε η εθνική και την τύχη, που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια και επί Σάντος και επί Ρεχάγκελ. Αυτά τα δυο χρόνια που πέρασαν ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Τώρα, προσπαθούμε να σηκώσουμε κεφάλι και να ξεκινήσουν την καινούργια φάση θετικά».

To Top