“Παπατζής ο Σκόρδας, πετάει σε όλους λάσπη”

Mε βολές ατά του Λάμπρου Σκόρδα παρουσιάστηκε σε συνέντευξη του ο πρώην αντιπρόεδρος της Κ.Μ.Α., Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, ο οποίος ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα που είπε, τόνισε πως πρέπει να “τελειώνουν” αυτοί οι… λεκέδες από τον Άρη, οι οποίοι τον θέλουν να φυτοζωεί και επιθυμούν το κακό των κίτρινων και έχουν υπόσταση πολυεπίπεδα μόνο μέσω του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Αρχικά, μίλησε για τη χθεσινή του παρουσία στο παιχνίδι του μπάσκετ: “Βεβαίως. Είμαστε Άρης και όπου μπορούμε, πηγαίνουμε. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και ο κόσμος έχει αυτή την μαγική ικανότητα να σπρώχνει την ομάδα στη νίκη. Λίγο μας εκνεύρισε ο ένας ο διαιτητής, αλλά ελπίζω πως στο τρίτο παιχνίδι θα πάει για τη νίκη στη Νέα Σμύρνη”.

Για την αναστολή δραστηριοτήτων των μελών του Δ.Σ. της Κ.Μ.Α., κ. Τατάκη και κ. Γεωργιάδη: ” Εγώ δε θέλω να πάρω το μέρος κανενός. Αλλά τα γεγονότα, δείχνουν πως υπάρχει μια στοχευμένη επίθεση προς τον κ. Τατάκη. Για τον οποίο, σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες, ο κ. Σκόρδας επιτέθηκε στον κ. Τατάκη, έγινε ένα πέσιμο και από φουσκωτούς. Τον κ. Γεωργιάδη, για εμένα, πρέπει να τον αποβάλλουν. Βεβαίως, κι αυτό με την ψηφοθηρία την τελευταία μέρα, νομίζω θα γυρίσει μπούμερανγκ σε αυτούς τους ανθρώπους”.

Για τον ρόλο που πρέπει να αποκτήσει η Κ.Μ.Α. και τις μετοχές που πρέπει να πάνε στον Α.Σ. Άρης: “Εγώ λέω πως η Κ.Μ.Α. πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί όπως τώρα. Νομίζω θα πρέπει οι μετοχές να πάνε στον Α.Σ. και η Λέσχη να αποκτήσει το ρόλο που έχουν οι Λέσχες στο εξωτερικό. Να κάνει αιμοδοσίες, χορούς και πάει λέγοντας”.

Για την διαμάχη του με τον κ. Σκόρδα και την άποψή του γι΄αυτόν: “Μάλιστα, πρέπει να πω, πως ο κ. Σκόρδας μου επιτέθηκε στην Γ.Σ. της Κ.Μ.Α.με κακοχαρακτηρισμούς, γιατί αυτή την παιδεία έχει. Άρχισε να μας λέει, επειδή τον έθιξαν, τα επαγγέλματα που κάνει. Δε μας είπε, όμως, ότι είναι… παπάς! Όπως το λέει ο λαός, “παπατζής”! Ρίχνει λάσπη συνεχώς, μόνο αυτό κάνει. Όσα λέει είναι αβάσιμα, ατεκμηρίωτα, εγώ του μιλούσα με επιχειρήματα και αυτός έλεγε… παπατζηλίκια. Αυτοί έχουν υπόσταση μόνο μέσω του Άρη, κοινωνικά, οικονομικά. Εμείς έχουμε μακρά διάρκεια παρουσίας στον Άρη. Αυτοί θέλουν τον Άρη μικρό, να φυτοζωεί, θέλουν το κακό του Άρη”.

Για την υποψηφιότητα του κ. Ηλιάδη: “Γνωρίζω πολλά από τα μέλη που είναι μαζί με τον κ. Ηλιάδη. Νομίζω αυτό που έγινε με τις ξαφνικές εγγραφές θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Αυτά τα… βόδια, τελευταία στιγμή πήγαν και γράφτηκαν; Αρειανοί 2 και 3 χρόνων είναι αυτοί! Φτάνει πια με τα παπατζηλίκια. Ο Άρης πρέπει να καθαρίσει από τους λεκέδες, όπως ανέφεραν και οι οργανωμένοι οπαδοί”.

To Top