ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπαχατζής: «Ο Άρης άλλαξε επίπεδο»

Ο πρώην προπονητής του Άρη και νυν του Απόλλωνα Πατρών, Θανάσης Παπαχατζής, μίλησε για την ομάδα μπάσκετ του Άρη, την δυναμική του πρωταθλήματος και την εθνική.
Αναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio
Για την ομάδα: Ο Άρης μου άρεσε πολύ στο τουρνουά. Έχει καλούς αθλητές και βάθος στο ρόστερ του. Τον θεωρώ εκ των φαβορί για την τρίτη θέση γιατί έχει αλλάξει επίπεδο.
Για τη δυναμική αρκετών ομάδων: Έχει κάποιες ομάδες, όπως, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, πλην του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που αλλάζουν επίπεδο και δίνει μεγαλύτερη ποιότητα στο πρωτάθλημα και ένα ενδιαφέρον στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αυτό θα έχει και ενδιαφέρον για τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.
Για τον Μακ Νιλ και τον Οκάρο Γουάιντ: Ο κ.Πρίφτης με την εμπειρία του έκανε δυο πολύ καλές προσθήκες. Πήρε δυο παίκτες που δεν είναι μόνο αποτελεσματικοί αλλά και θεαματικοί, κάτι που θα αρέσει και στον κόσμο. Αυτό κάνει και τον Άρη ανταγωνιστικό και στο Euro Cup και η ομάδα χρειαζόταν σημαντικές προσθήκες.
Για την Εθνική: Είναι η ευκαιρία της Εθνικής αυτή τη φορά. Έχουμε πολύ δυνατό ρόστερ και έχει πολλές πιθανότητες σήμερα να κερδίσει σήμερα την Ισπανία και να συνεχίσει. Πρέπει να σταματήσουμε τον καλύτερο τους παίκτη, τον Γκαζόλ, τότε, ίσως, έχουμε πιο εύκολο έργο. Η Εθνική μας είναι πληρέστατη και έχει ελπίδες και για το τελικό.
To Top