Παπαϊωάννου, Βαλογιώργης εκτός διοίκησης της ΠΑΕ

Ο Ντίμης Παπαϊωάννου δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Αρης. Οι φήμες για πιθανή αποχώρησή του είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο ίδιος το επιβεβαίωσε μιλώντας σε αθηναϊκή εφημερίδα. Την ίδια ώρα και ο Αγαπητός Βαλογιώργης δεν συμμετέχει στο δ.σ. της ΠΑΕ.

«Για να ξέρετε ποια είναι η αλήθεια, δεν πρόκειται να συνεχίσω. Θα πάω σπίτι μου. Ο Αρης έχει ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά και ψάχνουν λύσεις για την ομάδα» είπε ο Παπαϊωάννου στο “Goal”.

Είναι γεγονός ότι ο Παπαϊωάννου έχει συνδράμει αρκετές φορές οικονομικά, προκειμένου να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες είτε αυτές αφορούσαν μεταγραφές είτε πληρωμές συμβολαίων, από τη στιγμή που μπήκε στο διοικητικό συμβούλιο.
Ο Παπαϊωάννου συμμετείχε για πρώτη φορά στο νυν διοικητικό σχήμα κατεβαίνοντας στις εκλογές του περσινού Μαΐου για την ΠΑΕ και την απόφαση της αποχώρησης την έχει πάρει εδώ και καιρό. Ήταν «κοινό μυστικό» στην Αλκμήνης.

Είναι όμως η πρώτη φορά που την ανακοινώνει και δημόσια. Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται στην εφημερίδα “Goal”: «Έγιναν προσπάθειες και από τους ανθρώπους του νυν διοικητικού συμβουλίου και από άλλα μέλη της οικογένειας του Αρη, προκειμένου να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει. Ηταν όμως αμετάπειστος, καθώς θεωρεί -όπως τους είπε- ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο».

Εκτός διοικητικού σχήματος είναι και το μέλος ο Αγαπητός Βαλογιώργης, ο οποίος απέχει σιωπηρά από τις διεργασίες και αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου από το ξεκίνημα του 2012.

To Top