ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παπαϊωάννου: “Δίκαια στους μεγάλους ο Άρης, μπορεί να πάρει το κύπελλο! O Τόσκο, η ΕΕΑ και οι δανεικοί”

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε με αφορμή το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8 :

Για το αν οι φίλοι του Άρη είναι ευπρόσδεκτοι στην Λαμία:

Ισχύει το ίδιο με πέρυσι, φυσικά και είναι ευπρόσδεκτοι. Τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται με φιλάθλους και των δύο ομάδων σε καλό κλίμα. Το ποδόσφαιρο είναι για να το χαιρόμαστε. Πρέπει και η πολιτεία αλλά και εμείς να ασχοληθούμε, βλέπετε τι γίνεται.

Για την υπόθεση Τόσκο:

Ο κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα να φοράει ότι φανέλα θέλει, να διασκεδάζει με την ομάδα του και να πίνει τον καφέ του όπου θέλει. Δεν είναι δυνατόν να χύνεται αίμα φιλάθλου, όποια ομάδα κι αν υποστηρίζει.

Για τον στόχο της Λαμίας:

Όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό οι πιθανότητες για την Λαμία να μπει στα πλέι-οφ είναι ελάχιστες. Ο Άρης έχει κάνει μια καλή πορεία, με καλό ρόστερ, σαφώς καλύτερο της Λαμίας. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος.

Για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης:

Είχα τοποθετηθεί από τότε. Ότι για εμένα λάθος που ανακατεύτηκε η πολιτεία. Τα πράγματα πρέπει να λύνονται με τους ποδοσφαιρικούς κανόνες. Δεν έπρεπε να πάρει θέση η κυβέρνηση. Οι ομάδες έχουν στείλει τα χαρτιά τους και θα λάμψει η αλήθεια. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο γιατί δεν πρέπει να δυναμιτίζουμε το κλίμα περισσότερο. Σίγουρα δεν θα έπρεπε να γίνει κάτι ανάλογο εμ αυτό που έγινε με την τροπολογία, είναι παρέμβαση της πολιτείας και δεν πρέπει να γίνεται.

Για το αν σέβεται την ΕΕΑ:

Εγώ σαν Λαμία την σέβομαι, γιατί αν σαν Λαμία δεν την σεβαστώ, δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά… Τώρα δεν ξέρω ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο. Θυμάμαι όταν είχε πάρει το πιστοποιητικό για να πάρω τις μετοχές με ψάξαν από τα μαλλιά μέχρι τα νύχια, απλά για μία Λαμία. Σε κάθε περίπτωση σεβόμαστε την ΕΕΑ και την σύνθεσή της.

Για το αν έχει… ξεχάσει ποτέ να δηλώσει αλλαγή μετοχολογίου, όπως έγινε με την Ξάνθη:

Όχι, δεν μας έχει συμβεί ποτέ. Είναι σαν να πάρω αυτοκίνητο, να βγω στην Εθνική οδό και να ξεχάσω να πάρω πινακίδες.

Για το VAR:

Το VAR είναι ένα εργαλείο που μπορεί να λύσει προβλήματα, αλλά εμείς μπορούμε να το δούμε όπως θέλουμε στην Ελλάδα. Δυστυχώς. Τώρα ότι καταλαβαίνεται εσείς, καταλαβαίνω και εγώ…

Για το αν θέλει να βοηθήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο:

Θέλω να το κάνω, θέλω να βοηθήσω το ποδόσφαιρο αλλά έχω απογοητευτεί. Πολλές φορές γυρνάω σπίτι και αναρωτιέμαι, εμείς οι επιχειρηματίες, πόσο θα αντέξουμε. Σκέφτομαι ότι ίσως πήρα και λάθος απόφαση που ασχολήθηκα, αντί να κάνουμε βήματα μπροστά κάνουμε βήματα πίσω.

Για τους “ισχυρούς” παράγοντες και την ευθύνη τους για την κατάσταση του ποδοσφαίρου:

Έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Δεν φταίνε για τα πάντα, αλλά έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για όσα ακούγονται σχετικά με τους δανεικούς:

Το εύκολο είναι να κατηγορήσεις, τα δύσκολο είναι να αποδείξεις. Πάντως αυτό με τους δανεικούς έχει παραγίνει, σαφώς αν έχω 5 δανεικούς από μία ομάδα δεν είναι όλα ρόδινα.  Υπάρχει η… φήμη ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ πέρυσι είχα δύο δανεικούς, φέτος προσπάθησα να μην πάρω κανέναν. Πρέπει πάντως να μπει ένα όριο, άντε να πάρεις έναν δανεικό από μία ομάδα και μέχρι εκεί. Διαφορετικά υπάρχει αλλοίωση των αγώνων.

Για την υπόθεση Βελλίδη:

Δεν θέλω να κατηγορώ χωρίς στοιχεία. Ήταν μία περίεργη φάση. Ο Βελλίδης έπαιξε σε αυτό το ματς, επειδή γίνανε κάποια περίεργα αφουγκραστήκαμε και την οργή του κόσμου, ο κόσμος έχει δίκαιο πάντα. Ο κόσμος είχε οργιστεί με τα γκολ στην Τούμπα. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά κάποιες φορές πρέπει να αποφεύγονται.

Για το Ολυμπιακός-Λαμία:

Πρέπει οι μεγάλοι κάποια στιγμή να μην κυνηγάνε ντε  και καλά το κύπελλο. Ομορφαίνει το ποδόσφαιρο αν το πάρει και μία φορά ο Αστέρας Τρίπολης, ας το αφήσουν πιο… πενηνταρίσιο. Αν το δικαιούται κάποια άλλη ομάδα ας το πάρει.

Για τους ημιτελικούς:

Θα γίνει μεγάλη μάχη. Ελπίζω μόνο να είναι.. μέσα στο γήπεδο. Είναι καλές οι ομάδες. Όλα είναι ανοιχτά. Και ο Άρης είναι δίκαια στους μεγάλους, είναι μια καλή ομάδα, πιο ισχυρή σίγουρα από την Λαμία και με καλύτερο ρόστερ.

Για τον Θοδωρή Καρυπίδη:

Είναι φίλος μου, έχει πονέσει και αυτός οικονομικά. Ελπίζω κάποια στιγμή να αισθανθεί για αυτό που κάνει την δικαίωση. Αγωνίζεται και αυτός κάθε μέρα, είναι αγχωμένος, ελπίζω να δικαιωθεί, και γιατί όχι να μην καταφέρει να πάρει έναν τίτλο.

To Top