ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παπαϊωάννου: “Το περίπτερο του Άρη στέλνει πολλαπλά μηνύματα σε όλους”!

Ο Στέλιος Παπαϊωάννου, επικεφαλής της εταιρίας “Stabomania”, που έστησε το περίπτερο της ΠΑΕ Άρης στην Sportexpo μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για την έναρξη της Έκθεσης και της κιτρινόμαυρης παρουσίας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Είμαστε “Stabomania” ομάδα που δεν χάνει ποτέ

Για το περίπτερο της ΠΑΕ

Επειδή δουλεύουμε αρκετά χρόνια με τον Άρη, σαν σύλλογος, φέτος δουλεύουμε με την λογική και ορμώμενοι της φιλοσοφίας της ΠΑΕ. Δουλεύουμε με την λογική ότι θέλουμε κάτι στο τέλος να “χτυπήσει” στο μάτι και με αυτήν την τακτική σηκωθήκαμε ωραία και καλά στις 5:30 το πρωί με την ομάδα, πήγαμε στην Έκθεση και χτίσαμε” το περίπτερο μας. Είμασταν οι τελευταίοι αλλά θεωρώ ότι έχουμε το καλύτερο περίπτερο και αμέσως μετά είναι το Yellow Radio.

Ποια είναι η θεματολογία 

Η θεματολογία είναι η φιλοσοφία του Άρη μας. Δηλαδή είναι ο κόσμος, είναι το δάκρυ, είναι η χαρά, είναι τα μνημεία της Θεσσαλονίκης μας, είναι τα 105 χρόνια της ιστορίας μας, είναι ο όρκος νίκης που δίνουν τα παλικάρια κάθε Κυριακή. Είναι το ευχαριστώ τον παικτών στο κόσμο, είναι η κερκίδα η καυτή. Είναι όλα αυτά. Προσπαθήσαμε μέσα σε μια εικόνα να βγάλουμε χίλιες λέξεις.

Για μια λεπτομέρεια κάτω από το κεντρικό σήμα υπάρχει ο Λευκός Πύργος

Είναι τεράστια σημασία και αν πάμε από τα 100 χρόνια Θεσσαλονίκης, που γιορτάζαμε αντίστοιχα, ήμασταν και οι πρώτοι που το στήσαμε και στην φανέλα του Άρη, στην φανέλα της ομάδας. Υπάρχει η θεωρεία, υπάρχει και η πράξη. Όσο θέλουμε να μένουμε σε θεωρίες και σε λόγια κάνουμε πράγματα που εμάς δεν μας αντιπροσωπεύουν. Εμείς κάνουμε πράξεις. Όπως και σταθήκαμε στις 5 η ώρα το πρωί για να φτιάξουμε κάτι ωραίο για τον Άρη. Έτσι ακριβώς είμαστε σε πράξη από το νούμερο 1, που είναι στην προκειμένη ο κ. Καρυπίδης, μέχρι το τελευταίο, που είμαι εγώ. Η φιλοσοφία που θέλουν να περάσουν είναι ότι αν κανείς μπορεί κανείς να κάνει καλά την δουλειά τότε το αποτέλεσμα θα είναι καλό.

Έχουμε βάλει επίσης στο κολάζ κάτι που έχει και ο Άρης, την συνεργασία με την “Λάμψη”. Έχει μπει και αυτό το στοιχείο μέσα στο κολάζ φωτογραφιών των 105 χρόνων του Άρη που ξανα-είχε συνεργασία τα παλιότερα χρόνια.

Για κάθε σημασιολογική γωνιά 

Έχουμε μάθει να διαβάζουμε πάντα και τα ψιλά γράμματα στον Άρη. Είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε τα ψιλά γράμματα και πλέον είναι καιρός να διαβάζουν και οι άλλοι για εμάς τι σημαίνουν τα ψιλά γράμματα. Όλα αυτά είναι τα πανιά που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην Έκθεση.

Λίγα Λόγια

Ευχαριστώ πάρα πολύ την ΠΑΕ Άρης που μας εμπιστεύεται και για την συνεργασία που έχουμε και Vamos!

To Top