Παππάς: “Στη θέση του Άλκη μας φτιάχνουμε τη Δομή”

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα 108 χρόνια του Άρη μίλησε ο εκπρόσωπος της Δομής “Εις το όνομα του Άλκη”, Λευτέρης Παππάς ο οποίος υποστήριξε πως “τον Άλκη μας τον πήραν, στην θέση του φτιάχνουμε τη Δομή”.

Αναλυτικά:

“Μετά την 1η Φεβρουαρίου, οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας είχαν μια επικεφαλίδα: “Σπόροι που πρέπει να φυτρώσουν σε κομμάτι που έχει ποτιστεί με αίμα. Η δομή εις στο όνομα το Άλκη είναι ένας τέτοια σπόρος. Έχουμε τρεις στόχους. Να μην ξεχαστεί το παιδί μας, ο Άλκης. Να προσφέρουμε βοήθεια σε θύματα οπαδικής βίας. Τρίτον, θέλουμε να αναπτύξουμε δράσεις για να αλλάξει η οπαδική κουλτούρα, φέρνοντας σε επαφή φιλάθλους διαφορετικών ομάδων.

Δεν έχουμε σχέσεις με δομές, δεν έχουμε χρηματοδότες, δεν είμαστε συνταξιούχοι. Είναι απόφαση μας να επί-δράσουμε σε αυτή την κοινωνία. Η Δομή είναι ανοιχτή προς όλους και είναι απαραίτητη η εθελοντική προσφορά των ανθρώπων της. Τον Άλκη μας, μας τον πήραν. Στη θέση του φτιάχνουμε την Δομή. Σας καλώ να εγγραφείτε και να στηρίξετε την Δομή. Θα κλείσω με έναν στίχο, από ένα καλλιτέχνη που έγραψε ένα τραγούδι για τον Άλκη, μέσα σε 24 ώρες: “Ο Άλκης είμαι και μπορώ μέσα από σένα πια να ζω. Αρκεί να ξέρεις να μιλάς και να σου μιλάω. Ο Άλκης είμαι και απορώ πώς και ξεκίνησα εγώ για ένα ταξίδι για ένα ταξίδι που δε διάλεξα να πάω”.

To Top