Παππάς υπέρ ΕΡΤ στη Βουλή: Οι εκπομπές της χτυπάνε «20άρια»! Εκατομμύρια άνθρωποι είδαν το Άρης-ΠΑΟΚ

«Υπόνοιες», στις οποίες δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει, χαρακτήρισε ο κ. Νίκος Παππάς τις καταγγελίες στελεχών της ΕΡΤ, αλλά και του κ. Νίκου Φίλη, που υποστηρίζουν πως στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής λειτουργεί παραδιοίκηση, η οποία εξυπηρετεί ιδιοτελή και συντεχνιακά συμφέροντα. Την ίδια ώρα επικαλέστηκε τις μεγάλες τηλεθεάσεις και έφερε ως παράδειγμα το Άρης-ΠΑΟΚ που το είδαν εκατομμύρια τηλεθεατές.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Για εκπομπές της ΕΡΤ, που χτυπάνε «20άρια» στην τηλεθέαση μίλησε ο Νίκος Παππάς στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την συζήτηση επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ αναφορικά με τις καταγγελίες παραδιοίκησης, κακοδιαχείρισης και υπερκοστολόγησης των παραγωγών του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής.

Παράλληλα, στα ερωτήματα που υποστηρίζουν ότι το κόστος αγοράς δικαιωμάτων μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων της Super League είναι υπέρογκο, ο κ. Παππάς αντέτεινε ότι το χθεσινό ντέρμπι μεταξύ Αρη και ΠΑΟΚ το είδαν εκατομμύρια τηλεθεατές και πιο συγκεκριμένα βάσει των μετρήσεων είχε μέχρι και 37% τηλεθέαση.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση, επισήμανε: «Έχετε πρόβλημα χρονισμού. Επιλέξατε να κλιμακώσετε την επίθεση γύρω από την ΕΡΤ τώρα που πάει καλά και αναγνωρίζεται και από τους τηλεθεατές. Με 15% τηλεθέαση έκλεισε η ΕΡΤ από εσάς. Βυθίστηκε στο 6% και τώρα πήγε στο 9%. Οι εκπομπές της χτυπάνε 20άρια και ορισμένες στα 30%».

«Δεν έχετε μετανιώσει για τίποτα. Θεωρείτε ότι καλώς την κλείσατε την ΕΡΤ. Η κυρία Ασημακοπούλου είπε ό,τι δεν λύνεται, κόβεται. Εμείς λοιπόν ό,τι κόψατε θα το ξαναχτίζουμε» συνέχισε ο κ. Παππάς, υποστηρίζοντας: «Τολμάτε και μιλάτε για κόστος μισθοδοσίας. Υπάρχει δίκη για τα μπόνους που δίνατε. Επίσης, 40% παρακάτω μας κοστίζουν οι παραγωγές απ’ ό,τι κόστιζαν στη ΝΕΡΙΤ».

«Η ΕΡΤ είναι στην καλύτερή της φάση από τότε που άνοιξε» υπογράμμισε ο ίδιος και προσέθεσε: «Βγήκαμε από τα Μνημόνια, που σημαίνει ότι 60-70 εκατ. ευρώ από το ανταποδοτικό τέλος δεν θα πηγαίνουν στο δημόσιο κορβανά. Εχθές τους ποδοσφαιρικούς αγώνες τους είδαν πάνω από 1 εκατ. άνθρωποι».

To Top