ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Παππού, ο Άρης τι έκανε;”

Μία και μοναδική παρουσία του Άρη στην Κοζάνη, μία και μόνη ανάμνηση! Ο Χρήστος Ναλμπάντης, ήταν μέλος εκείνης της ομάδας των κιτρίνων που πέρασε με 1-2 για τον θεσμό του Κυπέλλου, τον Μάϊο του 1969, πριν από 46 ολόκληρα χρόνια…

«Αν πω ότι θυμάμαι πολλά πράγματα από εκείνο το ματς, ψέματα θα πω», ξεκαθαρίζει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Ναλμπάντης, κάνοντας ωστόσο μια προσπάθεια, για λογαριασμό του novasports.gr, να ζωντανέψει μια ξεθωριασμένη εικόνα, σχεδόν μισού αιώνα: « Αυτό που σίγουρα θυμάμαι είναι ότι είχε στο γήπεδο πάρα πολύ κόσμο. Νομίζω πως είχαν έρθει και Αρειανοί από τη Θεσσαλονίκη και η ατμόσφαιρα ήταν πάρα πολύ ωραία!».

Ο ‘’ατσάλινος’’ παλαίμαχος του Αρη, μιλά για την τότε ομάδα: «Εντάξει μπορεί το ματς με την Κοζάνη να μην το θυμάμαι πολύ καλά, παρ΄ ότι είχαμε νικήσει και προκριθήκαμε, όμως η ομάδα εκείνης της εποχής, ξεχνιέται; Τότε ο Άρης είχε ομαδάρα! Είχαμε παίκτες αξίας…».

Σήμερα; «Ας το αφήσουμε, τι να πούμε για το σήμερα; Ποιος μπορούσε να φανταστεί πως ο μεγάλος Άρης θα παίζει στη Γ΄ Εθνική; Και ποιος μπορούσε να φανταστεί πως αυτό θα συνέβαινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά; Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ο Άρης θα χάσει κόσμο και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο απ΄ όλα».

Και καταλήγει: « Μαθαίνω πως η ομάδα ξεκίνησε καλά. Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να την παρακολουθήσω, καθώς δεν πηγαίνω στο γήπεδο. Κάποια προβλήματα με την καρδιά μου, μου το απαγορεύουν, όμως προσπαθώ να μαθαίνω… Οι δύο εγγονές που έχω συνεχώς με ρωτούν ‘’παππού ο Άρης τι έκανε;’’».

To Top