Παράγοντες του… 50αρικου!

Κάποιοι νεόκοποι… wannabe παράγοντες που κόπτονται για το καλό του Άρη και αντιδρούν «ala carte» ξεπέρασαν τα όρια, φτάνοντας στο σημείο να (νομίζουν) ότι μπορούν να πλήξουν το PRESSARIS, ένα ανεξάρτητο 100% και δημοσιογραφικό σάιτ, προχωρώντας σε συκοφαντίες για τις οποίες φυσικά θα επιληφθεί ο εισαγγελέας!

Παράγοντες της… φακής, έμμισθοι κάποιοι σε πόστα ανθρώπων που (λένε ότι) είναι παράγοντες του Άρη διαδίδουν ανακρίβειες και συκοφαντίες στα όρια της πρόκλησης, θέλοντας προφανώς να φιμώσουν τη δημοσιογραφική φωνή και έρευνα που προσπαθεί να κάνει το σάιτ με συνέπεια και ευθύνη όπως κάνει εδώ και 2,5 χρόνια.

Οι παράγοντες του… 50αρικου (θα εξηγήσουμε τι εννοούμε παρακάτω), αυτοί που έχουν στο ποινικό του μητρώο καταδικαστικές αποφάσεις και αποτελούν επί της ουσίας μέλη μια έκπτωτης διοίκησης, όταν δέχθηκαν τη στοιχειώδη δημοσιογραφική κριτική έσπευσαν σε έναν απίστευτο πόλεμο λάσπης.

Το PRESSARIS επειδή κατά συνείδηση και για λόγους αρχής δεν μπορεί να μπει στη διαδικασία ανταπόδοσης της λάσπης, παραθέτει απλά το ρεπορτάζ για τους παράγοντες του… 50αρικου:

Συνέβη και αυτό μέσα στον ΑΣ Άρης! Κοπέλα από τμήμα του συλλόγου κέρδισε το φλουρί προσφάτως (πριν οχτώ μέρες) και το δώρο ήταν 50 ευρώ! Φωτογραφήθηκαν αρκετοί σε εκείνη την εκδήλωση, αλλά ουδείς έβαλε το χέρι στην τσέπη για να δώσει το… τεράστιο ποσό των 50 ευρώ.

Η κοπέλα έχει πάει κατ’ επανάληψη στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη και έχει ζητήσει να πάρει το δώρο της, αλλά… εις μάτην!

Μάλιστα κάποιος της είπε ότι για να πειστεί πως αυτή κέρδισε, θα πρέπει να έχει και το… φλουρί μαζί της! Την έχουν την κοπέλα στο περίμενε για ένα πενηντάρικο!

Υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες για το θέμα, αλλά είναι προτιμότερο να μην αναφερθούν… Προς το παρόν.

ΥΓ: Και κάτι ακόμη: ραντεβού στα δικαστήρια, αρκεί κάποιοι να μπορούν πέρα από το ανέβουν τα σκαλοπάτια του μεγάρου, να μπορούν και να περάσουν την πύλη τους! Ή κι αν την περάσουν δεν είναι σίγουρο ότι θα βγουν χωρίς… βραχιολάκια από παλαιότερες υποθέσεις!

To Top