Παράδοση-παραλαβή του περιβόητου ελέγχου της ΠΑΕ!

Η σημερινή μέρα θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στο θέμα της παράδοσης του περιβόητου οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου της ΠΑΕ Άρης. Όπως είναι γνωστό, η εταιρία ΝΕΧΙΑ ειδοποίησε στις αρχές τις εβδομάδας ότι το πόρισμα  για την περίοδο 2004-2012 είναι έτοιμο, την ώρα που ο κόσμος των κίτρινων περιμένουν «απαντήσεις» για το τι έγινε στο διάστημα αυτό, με αποτέλεσμα να συρθεί ο σύλλογος στον γκρεμό με χρέη 32 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Η σημερινή μέρα έχει οριστεί ώστε να γίνει η σύνταξη πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής σε σφραγισμένο φάκελο τον οποίο θα παραλάβει η ΚΜΑ παρουσία της ΠΑΕ, αλλά και εκπροσώπου των συνδέσμων κι αφού θα έχει ολοκληρωθεί η οικονομική εξόφληση του ελέγχου (16.000 ευρώ) που κράτησε σχεδόν ένα χρόνο!

Στη συνέχεια αναμένεται η άμεση διενέργεια διοικητικού συμβουλίου, για να επεξεργαστεί το περιεχόμενο του πορίσματος, όμως δεν πρόκειται να το δημοσιοποιήσει άμεσα.

Όπως έχουμε επισημάνει και σε άλλα ρεπορτάζ, η πρόθεση των μελών του φορέα είναι σαφής. Να οριστικοποιηθεί πρώτιστα η υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99, με την εκδίκαση –όπως είναι γνωστό- να είναι ορισμένη για τις 25 Οκτωβρίου και μετά να γίνει η οποιαδήποτε δημοσιοποίηση για να πάρει ο κόσμος “απαντήσεις. Εφόσον προκύψουν σοβαρά αδικήματα, τότε θα υπάρξει προώθηση του πορίσματος στον εισαγγελέα και το ΣΔΟΕ, ούτως ώστε να διαταχθεί λεπτομερής έλεγχος, αλλά και άνοιγμα λογαριασμών.

Ο κόσμος του Άρη περιμένει απαντήσεις για τα οικονομικά «εγκλήματα» και ζητάει να φτάσει ο έλεγχος μέχρι το «κόκκαλο», ώστε να αποδοθούν, εφόσον υπάρχουν ένοχοι οι ευθύνες!

To Top