Παράδοση του Παναιτωλικού και ήττα (1-3) από τον ΠΑΟΚ (video)

Με ανατροπή στα τελευταία 20 λεπτά, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 24η αγωνιστική της Super League και διατηρήθηκε στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Οι Αγρινιώτες αν και άνοιξαν το σκορ στο 5΄ με τον Χατζηθεοδωρίδη και μέχρι το 71ο λεπτό έβαλαν δύσκολα στον ΠΑΟΚ στη συνέχεια… παραδόθηκαν!

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 72΄ με τον Σάστρε (η μπάλα βρήκε στον Τορεχόν κι άλλαξε πορεία), αλλά έφτασαν στην ολική ανατροπή του σκηνικού με την «χρυσή» αλλαγή του Ραζβάν Λουτσέσκου, Αντριγια Ζίβκοβιτς, στο 73΄ (πέρασε αλλαγή στο 63΄ αντί του Μουργκ). Στο 90΄ ο Κωνσταντέλιας πέτυχε το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης
Κίτρινες: Χατζηθεοδωρίδης, Χουάνπι

Οι ενδεκάδες:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μλάντεν, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης (68΄ Ντουάρτε), Τορεχόν, Σενγκέλια (68΄ Ντίαζ), Τσιγγάρας (81΄ Πέρες), Ζοάο Πέδρο (81΄ Λομονάκο), Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας (81΄ Μαυρίας)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Σοάρες (73΄ Ότο), Μάρκος Αντόνιο (63΄ Οζντόεφ), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (81΄ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Μουργκ (63΄ Α. Ζίβκοβιτς), Τζίμας (46΄ Σαμάτα)

To Top