ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παράθυρο για σέντρα από Κουτοσκούμνη, εμπόδια για Φούτμπολ λιγκ!

Σύμφωνα με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, το διήμερο 19-20/11 είναι πιθανό να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, ωστόσο με τη Φούτμπολ Λιγκ τα δεδομένα δείχνουν να είναι διαφορετικά. Αναλυτικά όσα αναφέρει το flnews:

“Κόντρα στο κλίμα που είχε διαμορφωθεί, ότι την τρέχουσα εβδομάδα δεν θα γινόταν η αγωνιστική, τις τελευταίες ώρες υπάρχουν ενδείξεις ότι ενδεχομένως πάμε για σέντρα. Ο εκπρόσωπος της FIFA στην Ελλάδα, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ρωτήθηκε από το FL News αν «βλέπει» σέντρα και απάντησε: «Ναι…».

Επομένως, θα ανακοινωθεί άμεσα η σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και έτσι, θα ανοίξει ο δρόμος για να γίνουν κανονικά τα Εθνικά πρωταθλήματα. Βέβαια επειδή στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι βέβαιος για τίποτα, θα περιμένουμε οριστικές εξελίξεις.

Θα πρέπει, βέβαια, να ξεκαθαρίσει το τοπίο και σε ό,τι αφορά στη Football League. Και αυτό γιατί η διοργανώτρια έχει προγραμματίσει ΔΣ για τη Δευτέρα (21/11) και στα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι η επανέναρξη του πρωταθλήματος… Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να υπάρξει σέντρα για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορια λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ένωση και τα οποία θα συζητηθούν στο συμβούλιο”.

To Top