ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Παράθυρο” για την 5η θέση για τις “κιτρινόμαυρες”

Μια μελανή σελίδα στην ιστορία του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα “γράφτηκε” σήμερα το απόγευμα και αυτό διότι τα Χανιά δεν αγωνίστηκαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ έγινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας από τις παίκτριες προς τους διοικούντες λόγω ασυνέπειας. Η κίνηση αυτή, πάντως, θα έχει τεράστιες συνέπειες για τον ΑΟΧ, που επηρεάζουν και τον Άρη!

Όπως αναφέρει το womensports.gr: “Η ομάδα της Κρήτης βάσει του ΚΑΠ ερασιτεχνικών ομάδων (εκεί υπάγεται το γυναικείο) θα τιμωρηθεί με -2 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, -2 στο επόμενο, πρόστιμο 2.500 ευρώ και φυσικά μηδενισμό με σκορ 3-0 (κοινώς αποκλεισμό) από τον ΠΑΟΚ.

Τα Χανιά που είχαν 21 βαθμούς στο πρωτάθλημα και σώθηκαν αγωνιστικά μετά από αυτή την ποινή υποβιβάζονται στη Β’ Εθνική, καθώς πηγαίνουν στους 19!

Στους ίδιους πόντους, δηλαδή, με τους οποίους τερμάτισαν τόσο η Γλυφάδα όσο και τα Τρίκαλα, αλλά στην τριπλή ισοβαθμία νικήτρια βγαίνει η ομάδα των νοτίων προαστίων της Αθήνας! Συγκεκριμένα η Γλυφάδα στα μεταξύ των τριών αποτελέσματα συγκέντρωσε 8 πόντους, τα Τρίκαλα 4 και τα Χανιά 3”.

Αυτό σημαίνει πως οι “κίτρινες”, που ισοβαθμούσαν με τον ΑΟ Χανίων και ήταν 6ες, θα τερματίσουν στην 5η θέση τελικά αν επικυρωθεί το παραπάνω σενάριο.

To Top