“Παράθυρο” Όγιος για να φύγει από την Κολομβία

Ο Άνχελ Γκιγκέρμο Όγιος αναμφίβολα είναι από τους προπονητές που πέρασαν από τον Άρη με τον μεγαλύτερο έρεισμα μεταξύ των φίλων της ομάδας. Τις τελευταίες ώρες το όνομά του έχει μπει στη λίστα των διαδόχων του Μάκη Κατσαβάκη, κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά.
Κι άλλες φορές η επιστροφή του Αργεντινού προπονητή «έπαιξε» για το κιτρινόμαυρο πάγκο, αφού η πλειοψηφία των οπαδών του Άρη θυμούνται το θεαματικό ποδόσφαιρο στη διάρκεια της τετράμηνης παρουσίας του στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Ο Όγιος βρίσκεται στην Κολομβία, στην ομάδα Όνσε Κάλδας, στην πόλη Μανισάλες. Πρόσφατα επέκτεινε το συμβόλαιο του, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ένα “παράθυρο” για να αποχωρήσει από τη στιγμή που δεν είναι ικανοποιημένος με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα στην ομάδα.
Κάποια γεγονότα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία του κολομβιανού συλλόγου έχουν προβληματίσει τον Αργεντινό, ο οποίος σκέφτεται να αποχωρήσει. Με άλλα λόγια δεν τα βρίσκει με τους διοικούντες για σοβαρούς λόγους.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι διατιθέμενος να παρεκκλίνει από τις… συνήθειές του, αναλαμβάνοντας μια ομάδα στα μέσα της περιόδου, αν και είναι της τακτικής να πηγαίνει σε σύλλογο από το ξεκίνημα.
Όλα τα παραπάνω ενισχύουν τα όσα λέγονται σχετικά με την αγάπη του για τον Άρη και τη διάθεσή του να επιστρέψει στα λημέρια του Βικελίδης.
Φυσικά τον τελικό λόγο έχει η διοικούσα επιτροπή των κίτρινων, η οποία είναι υποχρεωμένη να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά, τόσο του Όγιος, όσο και των  υπόλοιπων υποψήφιων προπονητών.
To Top