Παράπονα για τη διαιτησία και τη φιλοξενία οι «κίτρινες»

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Α.Σ. Βόλου 2004, με τις «κίτρινες» να έχουν πολλά παράπονα για την διαιτησία και την κακή φιλοξενία των γηπεδούχων.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«… στο 75′ της αναμέτρησης ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι υπέρ του Βόλου, πέναλντι φάντασμα, και η Λόγου έκανε το 2-1 υπέρ του Βόλου.

Το παιχνίδι στην συνέχεια έγινε πολύ σκληρό ιδιαίτερα από την πλευρά του Βόλου με σκοπό να κρατήσει το 2-1, με τον διαιτητή να χάνει τον πειθαρχικό έλεγχο του αγώνα και να δίνει 5 κίτρινες κάρτες παραπάνω στον ΑΡΗ….

Στον Βόλο έγιναν και κάποια πράγματα που δεν έπρεπε και πέρασαν απαρατήρητα από τους διαιτητές. Ο Πρόεδρος του ΑΣ Βόλου κ. Κλότζας ήταν άψογος και μας φέρθηκε πολύ καλά σε αντίθεση με τον κ. Γάτσιο, ο οποίος είναι μέλος της διοίκησης του ΑΣ Βόλου, που ήταν προκλητικός από την αρχή του αγώνα και στο τέλος ξεκίνησε και επεισόδια εις βάρος των ανθρώπων του ΑΡΗ.

Επίσης ο ιερέας κ. Λόγου μετά το 2-1 μπήκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύριζε έξαλα και προκαλούσε τις ποδοσφαιρίστριες του ΑΡΗ και τους ανθρώπους του ΑΡΗ, με τον διαιτητή και τον παρατηρητή του αγώνα να μην γράφουν τίποτα στο φύλλο αγώνα για αυτήν την είσοδο του ιερέα στον αγωνιστικό χώρο.

Γενικά αυτή δεν ήταν σωστή φιλοξενία σε αντίθεση με αυτήν που πρόσφερε ο ΑΡΗΣ στους ανθρώπους του Βόλου στον αγώνα του πρώτου γύρου».

To Top