ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παράπονα για τη μη πρόβλεψη εκπτώσεων στα διαρκείας σε συγκεκριμένες κατηγορίες φιλάθλων από την ΚΑΕ

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ κυκλοφορούν από αύριο, ο κόσμος είναι “ζεστός” και έτοιμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα, κάνοντας ίσως και νέο ρεκόρ, όμως υπάρχουν αρκετοί που ορθώς επισημαίνουν ότι στην σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ δεν υπάρχει πρόβλεψη για τους άνεργους, τους φοιτητές ή τους εκτός Θεσσαλονίκης φιλάθλους.

Οι άνεργοι, δυστυχώς παραμένουν πολλοί και στην οικογένεια του Άρη, όπως φυσικά σε όλη την κοινωνία, θα έπρεπε να τύχουν διαφορετικής μεταχείρισης για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας με κάποια έκπτωση.

Το ίδιο ισχύει και για τους φοιτητές, που αποτελούν μεγάλο κομμάτι του φίλαθλου κόσμου του Άρη, αρκετοί εξ αυτών σπουδάζουν και εκτός Θεσσαλονίκης και παρόλ’ αυτά προμηθεύονται διαρκείας όλα τα προηγούμενα χρόνια και θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη για μία έκπτωση.

Υπάρχει κι άλλη κατηγορία, αυτή των φιλάθλων που έρχονται από άλλες πόλεις και πληρώνουν επιπλέον χρήματα για τις μετακινήσεις τους, για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Το PRESSARIS έγινε δέκτης παραπόνων και οφείλει να τα καταγράψει και να τα μεταφέρει στην ΚΑΕ με την υποσημείωση ότι οι τιμές σε σχέση με την περσινή χρονιά είναι (ορθώς) ελάχιστα αυξημένες γιατί συμπεριλαμβάνονται και οι πέντε αγώνες της ομάδας στο Γιούροκαπ σε συνάρτηση με τις κινήσεις που έγιναν σε μεταγραφικό επίπεδο.

To Top