Παράπονα (πατέρα) Μήτογλου: “Οι προπονητές δεν διαχειρίστηκαν καλά το παιδί…”

Παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν οι προπονητές του Άρη (Αγγέλου, Μίνιτς) τον Κώστα Μήτογλου εξέφρασε ο πατέρας του παίκτη, εξηγώντας πως δεν έχει παράπονο από τη διοίκηση της ΚΑΕ.

Ο Δημήτρης Μήτογλου έκανε δηλώσεις στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη” και τόνισε: “Το ότι υπάρχει εδώ και καιρό έναν ενδιαφέρον μεγάλο από κολλέγια και ειδικότερα από αυτό είναι αλήθεια. Πριν από έναν μήνα ταξιδέψαμε όλη η οικογένεια και επισκεφτήκαμε τα κολλέγια και ειδικά αυτό. Άρεσε πάρα πολύ στο ίδιο το παιδί και θεωρούμε ότι πρώτα είναι απόφαση δική του και μετά της οικογένεια, γιατί είναι μία πολύ καλή κίνηση που τη μελετήσαμε πριν δύο χρόνια”.

Εξέφρασε και παράπονα πάντως για το πώς διαχειρίστηκαν το παιδί του, οι προπονητές του Άρη, λέγοντας: “Οι προπονητές που το ενέταξαν το παιδί στην ομάδα δεν το διαχειρίστηκαν καλά. Δεν μιλάω για τη διοίκηση. Μιλάω για τους προπονητές. Χρειαζόταν χρόνο συμμετοχής, να μάθει πολλά πράγματα και ειδικότερα σε κομμάτια τακτικής στην Α1. Τον βοήθησαν πολύ οι παίκτες του Άρη αλλά δεν τον δούλεψαν κατάλληλα οι προπονητές για να τον έχουν έτοιμο για την επόμενη χρονιά”.

Τέλος, για το πώς θα χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών, χωρίς να. χαλάσουν τις καρδιές τους- καθώς ο Άρης πλήρωσε για να αποκτήσει τον νεαρό παίκτη- ο πατέρας του τόνισε: “Ο Άρης δαπάνησε κάποια χρήματα στον κόουτς Ροδόπουλο. Υπάρχει ένα συμφωνητικό που πρέπει να καταβάλλουμε κάποια χρήματα αν δεν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Έχει δικαίωμα να φύγει αλλά πρέπει να καταβάλλει κάποια λεφτά. Μιλάω με τον πρόεδρο που είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος για να βρούμε μία λύση, ώστε αν κάτι για παράδειγμα δεν πάει καλά να επιστρέψει στον Άρη. Δεν θα μείνει ο Άρης έτσι, τουλάχιστον από την πλευρά της οικογένειας”.

 

To Top