ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παράσταση στην ΕΕΑ από Παπαδόπουλο: “Να δοθεί προτεραιότητα σε Κάλας για το μετοχικό λόγω του μνημονίου”

Πολλά και ενδιαφέροντα νέα έρχονται από την Αθήνα σχετικά με τον ποδοσφαιρικό Άρη και την “επόμενη μέρα” σε ότι αφορά την υπό ίδρυση νέα ΠΑΕ. Σύμφωνα με αυτά ο Κώστας Παπαδόπουλος παραβρέθηκε σήμερα στην ΕΕΑ κάνοντας παράσταση υπέρ του Άλεξ Κάλας και ζητώντας προτεραιότητα στο θέμα του μετοχικού κεφαλαίου επικαλούμενος το μνημόνιο που έχει υπογραφεί, γεννώντας πάντως ερωτηματικά αφού σε θεωρητικό επίπεδο, προτεραιότητα έχει αυτός που βάζει τα… περισσότερα χρήματα.

Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ από το a-sports.gr:

“Χρώμα ποδοσφαιρικού Άρη είχε η τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού την Τρίτη (11/8).

Και αυτό διότι, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, στην ΕΕΑ παρουσιάστηκε εκ μέρους των Θεσσαλονικέων ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο πρώην πρόεδρος του Πιερικού, ο οποίος πλέον έχει συνταχθεί στο πλευρό του Άλεξ Κάλλας, έκανα παράσταση στην Επιτροπή θέλοντας να «εξασφαλίσει» τη δέσμευση της ΕΕΑ ότι ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων θα έχει προτεραιότητα, ώστε να είναι ο μεγαλομέτοχος του Άρη όταν η ομάδα γίνει ΠΑΕ ανεβαίνοντας στη Β’ Εθνική.

Ο Παπαδόπουλος ενημέρωσε ότι υπάρχει μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Άλεξ Κάλλας με τον Ερασιτέχνη Άρη από την περσινή σεζόν, με το οποίο ξεκαθαριζόταν ότι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας λόγω των χρημάτων που έχει δαπανήσει για το ποδοσφαιρικό τμήμα θα είχε προτεραιότητα στις μετοχές όταν οι «κίτρινοι» μετατραπούν σε ΠΑΕ.

Τα μέλη της ΕΕΑ άκουσαν τα όσα τους είπε ο εκπρόσωπος του Κάλας, αλλά δεν του έδωσαν καμία διαβεβαίωση προφορικά λέγοντας του ότι αυτό μπορεί να συμβεί μεν, αλλά θα πρέπει να τους κατατεθεί το μνημόνιο συνεργασίας των δύο πλευρών για να ισχύσει…

«Το γνωρίζεται αυτό ούτως ή άλλως, αφού είστε νομικός και εσείς κ. Παπαδόπουλε, πρέπει να μας προσκομίσετε το σχετικό έγγραφο», ειπώθηκε χαρακτηριστικά ως απάντηση στον Παπαδόπουλο από την ΕΕΑ.

Έτσι, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά με την παρουσία του Άρη στη Β’ Εθνική, η πλευρά των Θεσσαλονικέων θα πρέπει να βρεθούν εκ νέου στην ΕΕΑ”.

To Top