ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παράσταση… τίτλου από τον Άρη! Νίκη (53-40) και αναμονή

Παράσταση… τίτλου από τον Άρη στο Βενετόκλειο, που επικράτησε με 53-40 του Άτλαντα και περιμένει το αποτέλεσμα ανάμεσα στη Δωδεκάνησο και το Μαρούσι (παίζουν αυτήν την ώρα), για να φτάσει στην κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος. Αν νικήσει η ομάδα της Ρόδου ο Άρης κατακτά τον τίτλο, ενώ το Μαρούσι κρατά τη νίκη στα χέρια του (με νίκη ανακηρύσσεται πρωταθλητής).

Ο Άρης έπαιξε μπάσκετ για να… γουστΑΡΗΣ. Με πλάνο στην άμυνα, έβγαλε τον Βάσση από τον ρυθμό του, έκοψε τον αιφνιδιασμό του Άτλαντα και από εκεί και πέρα είχε τον πρώτο λόγο. Αρχικά με τον Κεφάλα να πετυχαίνει δύο τρίποντα κι όταν η μπάλα… ζεματούσε τονΒλαστό να βάζει επτά συνεχόμενους πόντους.

Οι “κίτρινοι” απέκτησαν διψήφια διαφορά με τη λήξη του ημιχρόνου και την κράτησαν ως το τέλος, φτάνοντας εύκολα στη νίκη, που ήταν το κατ’ αρχήν ζητούμενο. Τώρα είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν το αποτέλεσμα της τελευταίας αναμέτρησης.

Διαιτητές: Παυλόπουλος – Αρτεμάκη – Παπαδοπούλου
Τα δεκάλεπτα: 17-11, 32-20, 40-30, 53-40.
ΑΡΗΣ (Χατζηζωγίδου): Παντελίδης, Μαλτάς 2, Καλογιάννης, Χρηστίδης, Κεφάλας 12 (2), Χρυσοβέργης 6, Τσιντάρης 6, Οικονόμου 16, Συμεωνίδης 2, Βλαστός 9.
ΑΤΛΑΣ (Ζώτος): Τ. Κωνσταντινόπουλος 4, Αδαμόπουλος, Κότσαρης 8, Χαλδαίος, Βάσσης 10, Ζαφειρόπουλος, Χριστοδούλου 18, Σπαθής, Β. Κωνσταντινόπουλος.

To Top