Παράσχος: “Γιατί φοβόμαστε τον Άρη…”

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για  το παιχνίδι με τον Άρη. Τόνισε ότι πρέπει οι παίκτες του να πιστέψουν στις πολύ μεγάλες δυνατότητες που έχουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι:

Κύριε Παράσχο, με μια πιο νηφάλια σκέψη, τί κρατάτε από την ιστορική νίκη με την Άλκμααρ;

“Κρατάμε την προσπάθεια την οποία κάναμε. Κανένας δεν περίμενε ότι θα πάμε στη Ολλανδία να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Οι περισσότεροι μας λέγανε πόσα γκολ θα δεχτούμε. Απόδειξαν όμως τα παιδιά ότι την πρόκριση την χάσαμε στο παρά πέντε. Πρέπει λοιπόν να κρατήσουμε την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάναμε και να πιστέψουν τα παιδιά στις πολύ μεγάλες δυνατότητες που έχουν. Τουλάχιστον να μπορέσουμε όλα τα κέρδη που έχουμε από αυτό το παιχνίδι να τα βγάλουμε στο πρωτάθλημα που πρέπει να δώσουμε όλο το βάρος φυσικά.”

Πόσο εύκολο είναι να διαχειριστεί η ομάδα την επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα;

“Αυτό που πρέπει να διαχειριστούμε πάνω απ’ όλα είναι να ξεχάσουμε την απογοήτευση που νιώσαμε σε αυτό το ματς. Να πάρουμε μόνο τα θετικά και να επανέλθουμε στην ελληνική πραγματικότητα. Κυρίως δε θέλουμε να επαναλάβουμε το άσχημο ξεκίνημα που κάναμε με τον Εργοτέλη. Πρέπει να αφοσιωθούμε και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Άρη. Πρέπει τα παιδιά να προσαρμοστούνε στο ελληνικό πρωτάθλημα κι από’ κει και πέρα και να αποδειξουμε ότι τα παιχνίδια με την Άλκμααρ και αυτό με τον Ολυμπιακό δεν ήταν κάτι τυχαίο.”

Σας φοβίζει το γεγονός ότι ο Άρης είναι πληγωμένος;

“Όλους πρέπει να τους φοβόμαστε, γιατί λέγαμε με τον Εργοτέλη ότι πρόκειται για μια νεοφώτιστη ομάδα με πολλές αλλαγές και όλοι μας είχαν σίγουρους ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά είδατε πως ήρθαν τα πράγματα. Πρέπει να υπολογίζεις τους πάντες. Κι επειδή ο Άρης δε θα παίξει όπως με την Καλλονή τόσο ανοιχτά, αλλά θα παίξει κλειστά για να μπορέσει να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή μας, νομίζω ότι θέλει ιδιαίτερη προσοχή και καθαρό μυαλό. Θέλει τεράστια υπομονή απέναντι σε κλειστές άμυνες και το κυριότερο αν είναι δυνατόν μα πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ για να φύγει το άγχος.”

To Top