ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παράταση ενός μήνα στην υπόθεση «Ντουρμισάι», μετά τις 15 Ιουνίου η απόφαση αναφέρει το CAS

Παράταση ενός μήνα πήρε η υπόθεση «Ντουρμισάι» για τον Άρη, όπως ενημέρωσε την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ το CAS. Μετά τις 15 Ιουνίου αναμένεται η τελική απόφαση…

Συγκεκριμένα το CAS ενημέρωσε την ΠΑΕ Άρης πως η απόφαση για το ban στην υπόθεση με το δελτίο του Φιορίν Ντουρμισάι θα καθυστερήσει τουλάχιστον έναν μήνα ακόμα και αναμένεται να γίνει γνωστή μετά τις 15 Ιουνίου, λόγω φόρτου εργασίας στο ανώτατο αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται πως η σχετική απόφαση, όπως είχε ενημερώσει ξανά το CAS, ήταν να εκδοθεί μετά τις 14 Μαΐου (δηλαδή από αύριο και μετά), όμως οι άνθρωποι του Άρη θα πρέπει να περιμένουν κι άλλο για να μάθουν την κατάληξη του θέματος.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν πέσει στην “παγίδα” της ΕΠΟ, δεν έκαναν την παραμικρή παρατυπία για την έκδοση του δελτίου του παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική  περίοδο της περσινής σεζόν και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί (σύμφωνα με την απλή λογική) να τιμωρηθούν διπλά για κάτι στο οποίο δεν ευθύνονται.

Όλα πλέον φυσικά θα ξεκαθαρίσουν μετά τα μέσα Ιουνίου, όταν και όπως έχει ενημερώσει το CAS θα βγάλει την απόφασή του. Μέχρι τότε όλος ο Άρης θα είναι σε στάση αναμονής.

 

To Top