ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παράταση ενός χρόνου θα ζητήσει ο Άρης από ΕΟΚ και FIBA για τα ban

Παράταση για τουλάχιστον έναν χρόνο θα ζητήσει η ΚΑΕ Άρης από την ΕΟΚ και τη FIBA προκειμένου να διευθετήσει τους διακανονισμούς με τους πιστωτές που έχουν δικαιωθεί στο BAT και έχουν επιβάλλει απαγορευτικό μεταγραφών.

Οι κίτρινοι μετά την σύσταση – οδηγία της Διεθνούς Ομοσπονδίας προς την ΕΟΚ για να μην εκδίδουν δελτία στις ομάδες που έχουν ban ούτε για παίκτες από το εθνικό πρωτάθλημα (όπως συνέβαινε σε όλη την Ευρώπη μέχρι και φέτος) προσπαθούν να βρουν μια… σειρά ώστε να αρχίσουν τους διακανονισμούς, αλλά είναι αδύνατο να το επιτύχουν αυτό και για τις οχτώ υποθέσεις μέχρι τις 25 Ιουλίου, ημερομηνία που έχει ορίσει η FIBA ως καταληκτική για το συγκεκριμένο θέμα.

Είναι αδύνατο για τον Άρη, ειδικά μέσα σε ένα περιβάλλον όπως αυτό έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, που θα στερήσει κατά πάσα πιθανότητα το μεγαλύτερο έσοδο της ομάδας, τα εισιτήρια (διαρκείας και κανονικά), να βρει άμεσα λύση, γιατί ούτως ή άλλως υπάρχει οικονομική στενότητα.

Αυτό θα προσπαθήσουν να εξηγήσουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ στην ΕΟΚ και θα επιχειρήσουν να έχουν και απευθείας επικοινωνία με την Διεθνή Ομοσπονδία, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους.

Θεωρούν ότι σε διάστημα ενός έτους θα είναι σε θέση να βάλουν σε μια τάξη την ΚΑΕ και να αρχίσουν να εξυπηρετούν τους διακανονισμούς, είναι όμως και πρακτικά αδύνατο να επιτευχθούν συμφωνίες με οχτώ πιστωτές μέσα σε δύο βδομάδες.

To Top