Παράταση λόγω κρίσης στις κυπριακές ομάδες από UEFA

Η τεράστια οικονομικό-τραπεζική κρίση που μαστίζει την Κύπρο «τρενάρει» και τις εξελίξεις στις αδειοδοτήσεις των ομάδων που θα εκπροσωπήσουν το «Νησί» την επόμενη περίοδο στα Κύπελλα Ευρώπης.

Η κυπριακή ομοσπονδία με δεδομένα τα προβλήματα στις δυο μεγάλες τράπεζες της χώρας φρόντισε να εξασφαλίσει από την UEFA «σιωπηρή» παράταση 15 ημερών για τη συμπλήρωση των φακέλων. Επί της ουσίας η ΚΟΠ πήρε αυτή την παράταση, προκειμένου οι σύλλογοι να μπορέσουν να πάρουν τις εγγυητικές τραπεζικές επιστολές που θα πρέπει να συμπεριλάβουν στους φακέλους που θα καταθέσουν ενώπιον των αρμόδιων επιτροπών της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για να μπορέσουν την επόμενη περίοδο να παίξουν στα προκριματικά τόσο του Champions League όσο και του Europa League.

Ετσι τις επόμενες 15 μέρες οι κυπριακές ομάδες θα πρέπει να ΄χουν βρει λύση στο θέμα των εγγυητικών επιστολών, προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν την άδεια και να μπορέσουν, αν και εφόσον εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, να παίξουν στις διοργανώσεις της UEFA.

Απώλειες για ΑΠΟΕΛ

 Στο μεταξύ, σημαντικές είναι οι απώλειες στον ΑΠΟΕΛ από το «κούρεμα» στο πριμ της UEFA από την περσινή πορεία της ομάδας στο Champions League.

Η περσινή έκπληξη της διοργάνωσης, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του «apoel.net», θα χάσει σημαντικό μέρος από τα εν λόγω έσοδα της, μιας και σε λογαριασμό της Τράπεζας Κύπρου υπάρχουν 5,5 εκατ. ευρώ.

To Top