ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παράταση μιας βδομάδας στα διαρκείας!

Παράταση μιας βδομάδας πήρε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα σεζόν. Βάσει του προγραμματισμού σήμερα Παρασκευή θα είχε ολοκληρωθεί η διάθεση των διαρκείας, αλλά τελικά αποφασίστηκε η παράταση τους για μια βδομάδα από την ΠΑΕ Άρης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 από την ARIS F.C. Boutique παρατείνεται για μια εβδομάδα (ώρες λειτουργίας Σάββατο 10:00-14:00, Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00)”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αθήνα, συζητείται το ενδεχόμενο να επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων στο 20% της χωρητικότητας ενός γηπέδου, αρχής γενομένης της 3ης αγωνιστικής, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει επίσημη απόφαση. Ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα κι αναλογικά τα εισιτήρια αναμένεται να είναι εφόσον υπάρξει έγκριση περίπου 4.600.

Όπως έχει επισημάνει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ σε μια τέτοια περίπτωση, προτεραιότητα θα έχουν οι φίλαθλοι που έχουν διαρκείας.

To Top