Παράταση στην αγωνία για Πουλίδο! Ατομικό ο Τάτος, μπήκε ο Τσουκάνης

Μετά το χθεσινό ρεπό, διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (01/09, 19:15), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ”ο Ρούμπεν Πουλίδο για μια ακόμη μέρα συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της ομάδας,  ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με την ΑΕΛ Καλλονής (υπέστη αιμάτωμα στο λαγόνιο οστό στη λεκάνη), θα δοκιμάσει να μπει στην προπόνηση της Παρασκευής (30/08).

Στη αντίπερα όχθη, ο Νίκος Τσουμάνης, που επίσης τραυματίστηκε στο ματς με την ομάδα της Μυτιλήνης (υπέστη κάκωση στα πλευρά), προπονήθηκε σήμερα κανονικά, θέτοντας έτσι εαυτόν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Σε ό,τι αφορά τον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο, για προληπτικούς λόγους ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Ο 24χρονος μέσος θα δοκιμάσει αύριο να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Παντελής Αντωνιάδης, που έχει ένα χτύπημα στο γόνατο, ακολουθεί με την σειρά του ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ –να θυμίσουμε- εκτός προπονήσεων βρίσκεται ο Νίκος Γκόλιας, ο οποίος στο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου της ομάδας Κ-20 του Άρη με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής υπέστη κάταγμα στη μύτη.

Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Ν. Ρύσιο, όπως και την Παρασκευή.

Πηγή: arisfc.gr

To Top