Παράταση στην αγωνία για Πουλίδο, συνέχισε με ατομικό

Η σημερινή μέρα δεν προκάλεσε χαμόγελα στο θέμα του Ρούμπεν Πουλίδο, αλλά παρέτεινε την αγωνία σε ότι αφορά τη συμμετοχή του Ισπανού στο κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ηπειρωτική πόλη (17:15).

Σε αυτήν, τόσο ο Ρούμπεν Πουλίδο όσο και ο Νίκος Ψυχογιός ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Παντελής Αντωνιάδης έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Σε ότι αφορά τον Πουλίοδο θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να είναι παρών στους Ζωσιμάδες, ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνει ένεση. Ο Σούλης Παπαδόπουλος τον περιμένει, γνωρίζοντας ότι είναι λίγες οι επιλογές για το κέντρο της άμυνας και σε τέτοιες αναμετρήσεις η πείρα και οι δυνατότητες του Πουλίδο κρίνονται πολύτιμες.

Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα μεταβεί το απόγευμα οδικώς στα Γιάννενα.

To Top