Παράταση της άδειας για τους «τέσσερις» μέχρι τη Δευτέρα, προσεκτικοί χειρισμοί από την ΠΑΕ

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει με προσοχή στο θέμα των ποδοσφαιριστών που εισηγήθηκε την αποχώρησή τους ο Λούκας Αλκαράθ.

Σε ότι αφορά τους τέσσερις από αυτούς, Ψυχογιό, Γκέσιο, Ασλανίδη, Κοτσώνης όπως έγινε γνωστό, ανανεώθηκε η άδεια μέχρι τη Δευτέρα. Ο μόνος που επέστρεψε και παίρνει κανονικά μέρος στην προετοιμασία του Άρη, είναι ο Γιώρης.

Από τη στιγμή που ο Ισπανός προπονητής έθεσε εκτός ομάδας τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ο στόχος των ανθρώπων του Άρη είναι να κινηθούν με προσοχή, βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας. Υπήρχαν πολύ πρόσφατα παραδείγματα, κατά τα οποία οι λανθασμένοι χειρισμοί προκάλεσαν προβλήματα και αντί να επιτευχθεί η συναίνεση δημιουργήθηκαν εντάσεις και προέκυψαν “αγκάθια” με μεγάλο κόστος, ηθικό και κυρίως οικονομικό.

Μέσω των εκπροσώπων των ποδοσφαιριστών έγινε σήμερα γνωστό ότι παρατείνεται η άδεια τους μέχρι τη Δευτέρα, προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία το θέμα της λύσης των συμβολαίων με ομαλό τρόπο, για όλους, χωρίς να μπει ο σύλλογος σε νέες περιπέτειες.

Όπως αναφέρουμε σε άλλα ρεπορτάζ, υπάρχει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιοι από τους παίκτες αυτούς να συνεχίσουν τελικά, αφού ζυγίσουν οι άνθρωποι της ομάδα όλα τα δεδομένα. Ήδη ο Νίκος Ψυχογιός ζήτησε μια δεύτερη “ευκαιρία”.

Η συζήτηση γίνεται για τους τέσσερις από τους πέντε. Ο νεαρός Γιώρης δεν αποκλείεται να ενισχύσει στην παρούσα φάση την ομάδα Κ20 του Άρη.

“Πάνω από όλα μπαίνει το συμφέρον του συλλόγου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές” τόνιζαν με έμφαση στην Αλκμήνης.

To Top