Παράταση των  εγγραφών για τον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ! (video)

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 17ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 30 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!
Η αρχική προθεσμία για την υποβολή των ομαδικών εγγραφών έληγε την Παρασκευή 31 Μαρτίου. Ανταποκρινόμενη στο αίτημα δεκάδων ομάδων για ολιγοήμερη παράταση και προκειμένου να ικανοποιήσει το έντονο ενδιαφέρον των οργανωμένων δρομέων, η Ο.Ε. αποφάσισε να μεταθέσει την προθεσμία για τη Τετάρτη 5 Απριλίου.

Κάθε επιχείρηση, ιδιωτικός ή δημόσιος οργανισμός, μια παρέα φίλων, ακόμη και η οικογένεια μας μπορεί να δημιουργήσει το δικό της “running team”. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συγκεντρώσει δέκα ή περισσότερους δρομείς και να συμπληρώσει την ειδική φόρμα ομαδικής συμμετοχής που μπορεί να βρει μέσω της ιστοσελίδας.

Η ομαδική εγγραφή προσφέρει σημαντικά οφέλη στους δρομείς, αφού επωφελούνται από έκπτωση 5 ευρώ κατ’ άτομο στους αγώνες δρόμου 10.000 και 5.000 μέτρων και έκπτωση 10 ευρώ κατ’ άτομο στον Μαραθώνιο δρόμο. Επιπροσθέτως μπορούν να επιλέξουν την ονομασία της ομάδας τους και να καταχωρηθούν με αυτήν στα επίσημα αποτελέσματα, ενώ παράλληλα τους παρέχονται διευκολύνσεις κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού πριν από τη διοργάνωση.

Πάνω απ’ όλα όμως, η συμμετοχή σ’ ένα “running team” δίνει σε όλα τα μέλη του τη χαρά να τρέξουν, να περπατήσουν και να διασκεδάσουν ως μια παρέα στη μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση της πόλης μας!

Για πληροφορίες σχετικά με τις ομαδικές εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα Κεντρικά Γραφεία της διοργάνωσης, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ. 2310 200360) ή να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Παράλληλα, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να δοθεί παράταση στις ατομικές εγγραφές και έτσι οι αιτήσεις συμμετοχής μεμονωμένων δρομέων θα γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 7 Απριλίου.

Οι εγγραφές μπορούν να υποβληθούν με τους εξής τρόπους:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.
β. Με αποστολή της έντυπης φόρμας εγγραφής με e-mail στο [email protected] και [email protected] ή με fax στο 2310 200361 (ΜΕΑΣ Τρίτων).
γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ.: 2310 200360).
δ. Για εγγραφή μέσω Ιδρύματος-Φορέα του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης: Ο δρομέας υποβάλλει απευθείας την δήλωσή του στο Ίδρυμα-Φορέα που επιλέγει, εντασσόμενος στην ομάδα του (Running Team).

Το ωρολόγιο πρόγραμμα του 17ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- bwin έχει ως εξής:
Ώρα 07:45: Εκκίνηση Μαραθωνίου από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πλατεία της Πέλλας.
Ώρα 09:00: Εκκίνηση Δρόμου 1.000μ για μαθητές δημοτικών σχολείων από την Πλατεία Αριστοτέλους.
Ώρα 09:00: Εκκίνηση Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων.
Ώρα 13:00: Εκκίνηση Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Κοινός Τερματισμός όλων των Δρόμων του αγωνιστικού προγράμματος στο ύψος της πλατείας του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη παραλία της Θεσσαλονίκης.

 

To Top