Παρά την νέα προπαγάνδα, ξεκάθαρος ο Μποροβήλος: “Κανένα τελεσίγραφο για Άρη”!

Ξεκάθαρη θέση σε ό,τι αφορά τις φήμες που κυκλοφόρησαν, αναφορικά με πιέσεις της Super League προς την ΠΑΕ Αρης, για να αποσυρθεί από το άρθρο 99 πήρε χθες ο Γιώργος Μποροβήλος. Σύμφωνα πάντα με τα συγκεκριμένα σενάρια, μάλιστα, υπήρχε απειλή στους «κίτρινους», σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή τους στο επόμενο πρωτάθλημα.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Το «Goal» επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Γιώργο Μποροβήλο, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τις συγκεκριμένες φήμες, τονίζοντας, ότι δεν υπάρχει κανένα τελεσίγραφο στον Αρη, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, χωρίς να έχει γίνει συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας: «Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, από εσάς το μαθαίνω. Αν υπήρχε τέτοιο θέμα, φυσικά και θα το ήξερα.

Δεν υπάρχει κανέναν τελεσίγραφο. Καταρχήν δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, χωρίς να υπάρξει, πρώτα συνεδρίαση στη Super League». Θα πρέπει να σημειωθεί ότι άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα δήλωναν και οι άνθρωποι του Αρη, οι οποίοι ξεκαθάριζαν ότι δεν είχαν καμία σχετική ενημέρωση. Πώς να έχουν, βέβαια, αν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Θα πρέπει, εξάλλου, να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση στον Αρη ότι στην υπαγωγή στο άρθρο 99 θα μπουν και οι οφειλές προς τους πρώην παίκτες.

Αντίθετα, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν νέες συζητήσεις με τους εκπροσώπους των παικτών προκειμένου να επιτευχθούν διακανονισμοί για τα χρήματα που τους οφείλονται, υπό τις οδηγίες της ΕΠΟ. Κάτι που θα σημαίνει ότι στην περίπτωση που το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αποφασίσει τελικά το άνοιγμα της διαδικασίας υπαγωγής της εταιρείας στο άρθρο 99, σε αυτή θα υπαχθούν μόνο τα χρέη προς το Δημόσιο και οι ιδιωτικές εταιρείες. Κάτι, φυσικά, που ούτε απαγορεύεται ούτε επισύρει κίνδυνο τιμωρίας αλλά και δεν είναι αντίθετο σε αυτά που ζήτησε η ΕΠΟ.

Πηγή: sentragoal.gr

 

To Top