Παρέδωσε το περιβραχιόνιο και στέκεται στο πλευρό παικτών και οπαδών της Βαγιεκάνο ο Τρέχο

Ο Ντάνι Τρέχο αποκτήθηκε το 2017 από την Τουλούζ, αποτελεί τον αρχηγό της Ράγιο Βαγιεκάνο από το καλοκαίρι του 2020 και με την γενικότερη συμπεριφορά του χαίρει απόλυτης εκτίμησης από τον κόσμο, ενώ είναι σημείο αναφοράς για την ισπανική ομάδα.

Κάτι που φαίνεται πως θα συνεχίσει να ισχύει, καθώς ο Αργεντινός μέσος αποφάσισε να παραδώσει το περιβραχιόνιο του, λόγω διαφωνίας με την διοίκηση της Βαγιεκάνο!

Ο λόγος είναι διπλός και έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του μαδριλένικου συλλόγου τόσο τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους φιλάθλους, η οποία τον βρίσκει κάθετα αντίθετο, με αποτέλεσμα ο Τρέχο να στέκεται αλληλέγγυος τους…

«Αποφάσισα να αποχωρήσω ως αρχηγός της Ράγιο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι, αλλά ο κυριότερος είναι η διαφωνία μου με τη μεθοδολογία και την αντιμετώπιση των εργαζομένων και των φιλάθλων, που είναι αυτά που κάνουν αυτόν τον σύλλογο σημαντικό και διαφορετικό», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στα social media ο 35χρονος άσος, που μετράει 168 συμμετοχές με τη φανέλα της Βαγιεκάνο.

To Top