Παρέμβαση εισαγγελέα για την επίθεση στον Βετάκη

Την παρέμβαση του εισαγγελέα πρωτοδικών Χάρη Λακαφώση προκάλεσαν τα δημοσιεύματα για τη μαφιόζικη επίθεση που δέχθηκε το αθλητικογράφος Σωτήρης Βετάκης, μπροστά στον 9χρονο γιο του.

Οπως γράφουν σήμερα τα ΝΕΑ, ο αθλητικός εισαγγελέας ζήτησε να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί στο Τμήμα Κατά της Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ , ενώ αναμένεται να διατάξεις και αυτεπάγγελτη προκαταρκτική εξέταση, έχοντας ο ίδιος την εποπτεία της έρευνας .

Στόχος είναι να εντοπιστεί η ταυτότητα των δραστών της επίθεσης που δέχθηκε ο Σωτήρης Βετάκης , ώστε οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν για την αξιόποινη πράξη στη Δικαιοσύνη. Νομικοί κύκλοι μάλιστα, δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο ο εισαγγελικός λειτουργός να προχωρήσει άμεσα στην άσκηση ποινικής δίωξης, εφόσον τα στοιχεία της δικογραφίας επαρκούν για να προχωρήσει αμέσως σε αυτό το στάδιο.

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου ο δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ της εφημερίδας ΝΕΑ την ώρα που είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό του σε φανάρι στην περιοχή της Γλυφάδας μαζί με το ανήλικο παιδί του, δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστους άνδρες που πλησίασαν το δημοσιογράφο και με το πρόσχημα ότι έψαχναν μία διεύθυνση μόλις άνοιξε το παράθυρο άρχισαν να τον γρονθοκοπούν,λέγοντάς του «για να μάθεις γι´ αυτά που γράφεις». Ο Σωτήρης Βετάκης έχει ήδη δώσει κατάθεση στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας.

Πηγή: gazzetta.gr

 

To Top