Παρέμβαση Θέμη Βάγγη: «Όλοι στη Λέσχη»!

Μία έκπληξη περίμενε τους συντελεστές της εκπομπής του Super3 στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη, αλλά και όλους τους ακροατές, καθώς παρενέβη ο παλαίμαχος παίκτης του συλλόγου, Θέμης Βάγγης!

Ο παλιός παίκτης του Άρη, ο οποίος απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας επί σειρά ετών, έκανε έκκληση στον κόσμο ώστε να γραφεί στη Λέσχη, ενώ τόνισε πως είναι αδιανόητο να ξενυχτάν επαγγελματίες παίκτες.

Χαρακτηριστικά είπε: «Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη για δουλειές, καθώς είμαι μόνιμος κάτοικος στην Κω. Δεν αντέχω να ακούω πως οι παίκτες ξενυχτάνε. Τι θα πει ξενυχτάνε; Δηλαδή εμείς τότε φοβόμασταν να είμαστε έξω μετά τις δώδεκα και τρέχαμε σπίτι. Μία φορά πήγα για μία μπύρα και μου έκαναν επίθεση. Δεν γίνεται να ξενυχτάς. Και ο κόσμος πρέπει να στηρίξει. Να αφήσει τα σχόλια και τις κριτικές και να γραφτεί στη Λέσχη. Όλοι οφείλουν να είναι γραμμένοι στη Λέσχη Φίλων Άρη».

Να υπενθυμίσουμε για τους νεότερους ότι ο Βάγγης ήταν μέλος της σπουδαίας ομάδας της περιόδου 1979-80. Ήταν ταλαντούχος ντριμπλέρ και διεμβολιστής, ενώ ξεχώριζε για το ιδιαίτερό του αγωνιστικό στιλ κάτι που τον καθιέρωσε στη συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων ως έναν από τους πιο χαρισματικούς παίκτες που πέρασαν τόσο από τα Ελληνικά όσο και τα Ευρωπαϊκά γήπεδα, αφού φορώντας τη φανέλα του Άρη συμμετείχε σε αγώνες του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ την περίοδο 1979-80, με ξεχωριστή επιτυχία.

To Top