Παρέμβαση Ιωαννίδη: «Πλήρης διαφάνεια στα οικονομικά, όχι… μέσες άκρες»

Θέση για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ Άρης πήρε ο βουλευτής Γιάννης Ιωαννίδης, που μίλησε για τη σημασία των εκλογών στην Κοινωνία Μελών, καθώς και την ανάγκη να ξεκαθαρίσει η οικονομική κατάσταση και να αναλάβουν την ΠΑΕ άνθρωποι με δυνατότητα προσφοράς, αλλά και συσπείρωσης του κόσμου. Παράλληλα, εξήρε την στάση του Super 3, με στελέχη του οποίου συναντήθηκε και αντάλλαξε απόψεις.

Ο πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού τόνισε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»: «Πρέπει με πνεύμα νοικοκύρη να λειτουργήσει και να κάνει αυτά που πρέπει ο σύλλογος. Μια ανταγωνιστική ομάδα στο πλαίσιο των οικονομικών. Να γίνουν οι εκλογές στην Κοινωνία Μελών, να δούμε ποιοι θα είναι αυτοί που θα εκλεγούν και να προκύψει συμβούλιο από ανθρώπους με έξωθεν καλή μαρτυρία για να μπορέσει ο σύλλογος να διαπραγματευτεί, έστω τραυματισμένος, αλλά με τρόπο ήπιο και καθαρό και να συνεχίσει».

Για τον κόσμο της ομάδας, ανέφερε: «Οι φίλαθλοι, που είναι τώρα πικραμένοι και προδωμένοι, αν δουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα εξασφαλίσουν την καλή λειτουργία, τότε θα ακολουθήσουν την ομάδα, θα πάρουν τα διαρκείας και θα είναι η δυναμική του συλλόγου».

Είπε ακόμη, αναφερόμενος και στην επαφή του με τους οργανωμένους οπαδούς: «Χάρηκα που ο Super 3 έχει διάθεση να διαφυλάξει την καλή λειτουργία της ομάδας. Αν είσαι ελεγκτής και ελεγχόμενος ταυτόχρονα υπάρχει πρόβλημα. Αν ελέγχεις μόνο, υπάρχει μεγαλύτερος τρόπος παρέμβασης και διαφάνεια. Μίλησα με τα παιδιά, ήρθαν και με βρήκαν. Θέλουν να ελέγχουν την καλή λειτουργία του συλλόγου και αυτό είναι ευχής έργο. Όταν υπάρχει καλοπροαίρετος έλεγχος χωρίς να θέλουν να παρεμβαίνουν είναι πολύ θετικό. Κατόπιν θα μπορούν και όλοι οι άλλοι Αρειανοί να συμμετέχουν».

Χρησιμοποίησε και ονόματα ως παραδείγματα για το μοντέλο που κατά τη γνώμη του πρέπει να ακολουθηθεί: «Οι εκλογές της Κοινωνίας Μελών θα δείξουν. Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς π.χ. τον Αντωνιάδη ή τον Παπαϊωάννου ή τον Γαρμπή, ανθρώπους που θέλουν να δίνουν και το έκαναν στο μπάσκετ. Τέτοιους ανθρώπους πρέπει να βρούμε. Όχι να πονέσουν και να γίνει αφαίμαξη, αλλά να βοηθήσουν την κατάσταση. Λέω ότι προηγείται να γίνουν οι εκλογές. Να υπάρχει πλήρης διαφάνεια στα οικονομικά. Αυτή τη στιγμή είναι… ‘μέσες άκρες’. Την Τετάρτη να φανούν τα πάντα και όποιος μπαίνει από εκεί και πέρα να λέει ‘ξέρω την κατάσταση’. Ο κ. Ζαμπέτας είναι σεβαστός. Να ξέρει όμως οποιοσδήποτε τι έχει να αντιμετωπίσει. Οι φίλαθλοι που έδωσαν το υστέρημα τους να μην ξέρουν;»

To Top