Παρέμβαση υπέρ ΕΠΟ από 37 Ενώσεις, Ολυμπιακού, Αστέρα, Ατρόμητου, Τρίτη το δικαστήριο

Αύριο (Τρίτη 9/6) θα εκδικαστεί στο Ειρηνοδικείο η αίτηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας για να κηρυχθεί έκπτωτο το Δ.Σ. της ΕΠΟ και να διοριστεί προσωρινή διοίκηση, μετά από αίτημα αναβολής που υπέβαλαν 37 ΕΠΣ, Ολυμπιακός, Ατρόμητος και Τρίπολη που παρενέβησαν υπέρ της ΕΠΟ!

Την Τρίτη (9/6) στις 13:00 θα συζητηθεί τελικά στο Ειρηνοδικείο Αθηνών η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής της ΕΠΣ Θεσσαλίας, με την οποία επιδιώκεται η έκπτωση των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ και ο διορισμός προσωρινής διοίκησης στην ομοσπονδία.

Το αίτημα αναβολής (που τελικά δόθηκε αλλά για μία μόλις ημέρα) υπέβαλαν για διάφορους λόγους η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ΠΑΕ Ατρόμητος, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και 37 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας που έκαναν πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ!

Οι τρεις ΠΑΕ που παρενέβησαν υπέρ της ΕΠΟ, θεωρούν πως αν διοριστεί από το δικαστήριο προσωρινή διοίκηση στην ομοσπονδία, η FIFA θα επιβάλει κυρώσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι ελληνικές ομάδες δεν θα αγωνιστούν στην Ευρώπη.

«Υπάρχουν πιέσεις και εκβιασμοί στις ΕΠΣ»!

Αναφορικά με το αίτημα αναβολής, ο δικηγόρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Γιώργος Παναγόπουλος, ζήτησε να απορριφθεί, σχολιάζοντας και καταγγέλλοντας:

«Το αίτημα είναι παρελκυστικό. Οι αιτούντες δεν έχουν έννομο συμφέρον. Είναι μια συντονισμένη ενέργεια για να δημιουργηθούν de facto καταστάσεις σε βάρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Υπάρχουν συνεχείς πιέσεις και εκβιασμοί στις Ενώσεις. Αν δώσετε αναβολή η Ένωσή μας καταστρέφεται ολοκληρωτικά. Διαλυόμαστε με μια παράνομη απόφαση που έλαβε η ΕΠΟ και μας απέβαλε. Μας απέβαλαν άνθρωποι κατηγορούμενοι στον ανακριτή κ. Ανδρεάδη».

Τελικά το δικαστήριο έδωσε την αναβολή, όμως μόνο για ένα 24ωρο προκειμένου να προετοιμαστούν οι δικηγόροι.

Πηγή: sdna.gr

To Top