Παρέμβαση των νυν ποδοσφαιριστών στο δικαστήριο υπέρ του Άρη !

Ο αγώνας για το άρθρο 99 κορυφώνεται από την ΠΑΕ Άρης σε συνεργασία με την Κοινωνία Μελών και την νομική επιτροπή που έχει επιφορτιστεί με την καυτή αυτή ατζέντα.

Ανάμεσα σε μια σειρά από ενέργειες με τελικό στόχο την πλήρη υπαγωγή των κίτρινων στο άρθρο 99, άρα και την ίδια επιβίωση του συλλόγου, έχει μπει στο τραπέζι η παρουσία-παρέμβαση των νυν ποδοσφαιριστών της ομάδας στο δικαστήριο, προκειμένου να ισχυροποιηθεί η διαπραγματευτική γραμμή του Άρη!

Βάσει του νόμου αυτό μπορεί να γίνει. Δηλαδή να παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, ως νυν εργαζόμενοι της εταιρίας και να παρέμβουν υπέρ της, συναινώντας στη διαδικασία, προκειμένου να υπάρχει και αύριο η ομάδα! Tο ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους υπαλλήλους της κίτρινης ΠΑΕ.

Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις και επαφές με τους παίκτες κι εκφράζεται η αισιοδοξία ότι την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα κάνουν το… αυτονόητο, ζητώντας την επιβίωση της ομάδας.

 Πρέπει να σημειωθεί ότι οι παίκτες δεν θα έχουν κάποια επίπτωση στα συμβόλαια τους, ούτε θα γίνει κάποιο «κούρεμα», ώστε να θιγούν τα συμφέροντά τους. Μια τέτοια παρέμβαση κρίνεται πολύτιμη στην προσπάθεια του συλλόγου στις 11 Ιανουαρίου.

To Top