Παρέμεινε τέταρτος ο Παναθηναϊκός, 3-0 τον Ατρόμητο

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε απόψε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ατρόμητο με το χορταστικό 3-0 στο ΟΑΚΑ, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και πιστοποιώντας ότι διανύει περίοδο φόρμας. 



Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Παναθηναϊκός διατηρήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έδειξε ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, μια και πέραν των τριών γκολ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, κυριάρχησε πλήρως και έπαιξε μονότερμα τους Περιστεριώτες, οι οποίοι αν δεν είχαν τον Μέγερι κάτω από τα δοκάρια τους, το σκορ θα έφτασε σε υψηλότερα επίπεδα.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος από το πρώτο λεπτό του ματς και η γκολάρα του Κουρμπέλη στο 4ο λεπτό έφερε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους πράσινους, που μέχρι το 30 είχαν ένα ακόμη θαυμάσιο γκολ με τακουνάκι του Μακέντα (27’), που ακυρώθηκε για φάουλ του Ινσούα στο ξεκίνημα της φάσης, δύο χαμένα τετ α τετ (7’ Χατζηγιοβάνης – 8’ Μακέντα) και 5-0 τελικές προς την εστία με συντριπτική κατοχή της μπάλας!

Στο 29’ ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κιβρακίδη με απευθείας κόκκινη και το τριφύλλι συνέχισε τον επιθετικό του μονόλογο, αλλά σε χαμηλότερες στροφές σε σχέση με το πρώτο 20λεπτο, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ενός ημιχρόνου που ολοκληρώθηκε με 6-0 τελικές προς την εστία και με κατοχή 77%-23% υπέρ του Παναθηναϊκού.

Στο δεύτερο ημίχρονο το τριφύλλι συνέχισε να παίζει μονότερμα τον αντίπαλο του και να κυριαρχεί πλήρως, με φυσική συνέπεια να αυξήσει το δείκτη του σκορ, βγάζοντας ταυτόχρονα πολύ ωραίες συνεργασίες και με τον Δώνη να ξεκουράζει παίκτες στο τελευταίο 25λεπτο.

Ο Σένκεφελντ έκανε το 2-0 στο 67’ με κεφαλιά δυναμίτη και ο Περέα το 3-0 στο 76’ μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Μακέντα.

Τα τελευταία λεπτά ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα με τους πράσινους να κάνουν και συντήρηση δυνάμεων ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας ματς με τη Λάρισα.

To Top