ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρέμεινε το -6 στην Καλαμαριά γιατί έβαλε πέντε ξένους ο Καλαϊτζίδης

Ζόρια για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς… Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε την Πέμπτη (17/11) πως απορρίπτεται η έφεση των Ποντίων και έτσι παραμένει πρακτικά το -6, μετά την αστοχία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να χρησιμοποιήσει πέντε ξένους σε ένα παιχνίδι!

Πρωτόδικα η Ομοσπονδία είχε κάνει δεκτή την έφεση της Δόξας Δράμας για αντικανονική συμμετοχή του Ορέστη Μένκα και υπέρβαση του επιτρεπτού ορίου συμμετοχής ξένων ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι με την ΑΕΠ Βατολάκκου και έτσι οι «Πόντιοι» χάνουν με 3-0 στα χαρτιά αυτό το ματς και τους αφαιρούνται και τρεις βαθμοί. Έτσι αυτό το λάθος τους κοστίζει τελικά πολύ ακριβά.

Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

1. Συνεκδικάζει την έφεση του ποδοσφαιριστή ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΦΟΥΝΤΑ της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κατά της υπ΄ αρ.223/2016 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE, τους πρόσθετους λόγους και την πρόσθετη παρέμβαση. Απορρίπτει τους πρόσθετους λόγους έφεσης και την πρόσθετη παρέμβαση ως απαράδεκτους. Δέχεται τυπικά την έφεση και απορρίπτει αυτήν κατ΄ ουσία.

2. Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ΄ ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΠΑΛΑΦΑ της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατά της υπ΄ αρ. 227/2016 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Επιβάλλει στον εκκαλούντα ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 120€.

3. Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ΄ ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΡΤΟΥ της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κατά της υπ΄ αρ. 227/2016 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Επιβάλλει στον εκκαλούντα ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 120€.

4. Δικάζει κατ΄ αντιμωλία. Συνεκδικάζει την έφεση και τους πρόσθετους λόγους αυτής. Απορρίπτει την έφεση του σωματείου ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ κατά της υπ΄ αρ. 211/2016 απόφασης ΠΕ./ΕΠΟ και τους πρόσθετους λόγους αυτής».

To Top