Παρί: Έτοιμη να κλέψει τον Ερναντέζ απ’ την Μπάγερν

Η Παρί φέρεται να έχει αρχίσει συζητήσεις με τον Λικά Ερναντέζ, παρότι η Μπάγερν τον περιμένει να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η Παρί βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν, αφού απομένουν μόνο δύο αγωνιστικές στη Ligue 1 και θέλει απλά ένα βαθμό για να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Ο τομέας της άμυνας είναι ένας από αυτούς που απαιτείται ενίσχυση, με τον 37χρονο Σέρχιο Ράμος να μην αποδίδει τα αναμενόμενα, τον Πρεσνέλ Κιμπεμπέ να έχει τραυματισμούς και τον Ντανίλο Περέιρα να είναι αμυντικός μέσος που χρησιμοποιείται στο κέντρο της άμυνας.

Οι Γάλλοι το προηγούμενο καλοκαίρι είχαν στραφεί στον Μίλαν Σκρίνιαρ, όμως δεν τα βρήκαν με την Ίντερ και φέρονται να έχουν κλείσει τον Σλοβάκο στόπερ ως ελεύθερο για τον Ιούλιο. Επόμενη προτεραιότητα είναι ένας άλλος κεντρικός αμυντικός που το συμβόλαιό του δεν τον δεσμεύει με την τωρινή ομάδα του.

Ο Λικά Ερναντέζ έχει υπογράψει στην Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όμως ήδη συζητάει για ανανέωση του συμβολαίου του. Το κλίμα έμοιαζε καλό, όμως η πλευρά του παίκτη φέρεται να ζήτησε χρόνο, παρότι οι Βαυαροί πίστευαν ότι τα είχαν βρει και ήταν θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές.

Το Footmercato.net αναφέρει ότι ο 27χρονος Γάλλος διεθνής “πάγωσε” τις εξελίξεις με την Μπάγερν, διότι τον ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να ενταχθεί στην Παρί.

Σύμφωνα με την Bild, ο λόγος της καθυστέρησης των συζητήσεων δεν θα γίνει γνωστός από τον σύλλογο, ωστόσο εγείρονται ανησυχίες, αφού η υπόθεση θυμίζει την ακολουθία γεγονότων με την περίπτωση ανανέωσης του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος στο τέλος υπέγραψε στη Λίβερπουλ.

To Top