Παρί: Ανακοίνωσε τον Ασράφ Χακίμι

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ασράφ Χακίμι ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2026. Στα 70 εκατ. ευρώ έφτασε το deal.

Stoiximan: Αγώνες με 0% γκανιότα* κάθε μέρα με σούπερ αποδόσεις & ειδικά στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι! *Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι με κάθε επισημότητα από την Τρίτη (6/7) το μεσημέρι ο Ασράφ Χακίμι με τον Μαροκινό φουλ μπακ να υπογράφει για πέντε χρόνια στο σύλλογο της Γαλλίας και να ανακοινώνεται και επίσημα ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

Το deal της Παρί με την Ίντερ είναι στα 60 εκατομμύρια ενώ μέσα στη συμφωνία έχει συμπεριληφθεί και ένα ποσό της τάξης των 8 εκατομμυρίων που θα πάει στους νερατζούρι αν επιτύχει κάποιους εύκολους στόχους ο παίκτης ενώ έχει προβλεφθεί και ένα έξτρα ποσό ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορά ωστόσο στόχους που δεν είναι εύκολα υλοποιήσιμοι.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την άφιξη στην ομάδα του Ασράφ Χακίμι. Ο 22χρονος Μαροκινός μπακ ο οποίος έχει και την ισπανική εθνικότητα υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας και συγκεκριμένα έως τις 30 Ιουνίου 2026.

Γεννημένος στη Μαδρίτη ενσωματώθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης σε ηλικία 7 ετών, το 2006. Ο παίκτης έπαιξε με την U19 στο UEFA Youth League από το 2015 και εν συνεχεία πήγε στην Ρεάλ Καστίγια, στην 3η κατηγόρια τη σεζόν 2016-17 όπου είχε 28 συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο δεξιός μπακ έκανε τις πρωτες του εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα τις επόμενες χρονιές κατακατώντας το Champions League και το παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.

Εν συνεχεία ο Χακίμι πήγε δανεικός για δύο σεζόν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ όπου κατέκτησε το Super Cup Γερμανίας το 2019. Το 2020 πήρε μεταγραφή στην Ίντερ με την οποία έγινε πρωταθλητής Ιταλίας έχοντας 37 συμμετοχές στη Serie A και είχε 7 γκολ και 10 ασίστ”.

To Top