ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρί δίχως… έλεος!

Σε υγιεινό… περίπατο μετέτρεψε η Παρί Σεν Ζερμέν την αναμέτρηση με την Μπορντό, καθώς τη διέσυρε 6-2. Δύο γκολ για τον Νεϊμάρ στην επιστροφή του σε ματς πρωταθλήματος. 

Ορεξάτος επέστρεψε ο Νεϊμάρ!

Ο Βραζιλιάνος ήταν εκτός αποστολής την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μονπελιέ και η Παρί γκέλαρε, αλλά κόντρα στην Μπορντό ήταν… σεληνιασμένος και έτσι η ομάδα του Έμερι διέλυσε 6-2 την Μπορντό, συνεχίζοντας αήττητη στα οκτώ ματς που έχει δώσει στη φετινή Ligue 1!

Μόλις στο 5’ και με τη φαουλάρα του Νεϊμάρ, η Παρί πήρε το προβάδισμα, με τον Καβάνι να κάνει το 2-0 με… συνοπτικές διαδικασίες στο 12’ και ύστερα από ασίστ του Βραζιλιάνου. Η ομάδα του Έμερι δεν έπαιρνε το πόδι από το… γκάζι, με τον Μενιέ να ανεβάζει κι άλλο τον δείκτη του σκορ στο 21’ (3-0).

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Σανκαρέ μείωσε προς στιγμήν για την Μπορντό, αλλά οι Παριζιάνοι… απάντησαν άλλες δύο φορές, με εύστοχο πέναλτι του Νεϊμάρ αρχικά και τον Ντράξλερ στο 45’ για το 5-1 του ημιχρόνου!

Στο δεύτερο μέρος, οι «μηχανές» των πρωτευουσιάνων δούλευαν στο… ρελαντί, αλλά ο Εμπαπέ πρόσθεσε και εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, κάνοντας το 6-1 στο 58ο λεπτό. Στο τέλος, οι Γιρονδίνοι διαμόρφωσαν το 6-2, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαλκόμ ακριβώς στο 90’.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής
Παρασκευή (29/09)
Μονακό-Μονπελιέ 1-1
(38’ Φαλκάο – 90’+2’ Καμαρά)

Σάββατο (30/09)
Παρί Σεν Ζερμέν-Μπορντό 6-2
(5’, 40’ πεν. Νεϊμάρ, 12’ Καβάνι, 21’ Μενιέ, 45’ Ντράξλερ, 58’ Εμπαπέ-31’ Σανκαρέ, 90’ Μαλκόμ)

To Top